Gdzieś zarobił ostrzeżenie??
Czateria...cd
Wielkiego wybuchu jeszcze nie bylo, ale bardzo kaprysny jest. Utrzymanie biorac pod uwage rynkowa wartosc, bardzo drogie. Liczylem sie z tym, ale nie myslalem ze wiekszosc bolaczek " ten typ tak ma" dotknie i moj egzemplarz. Po poprzejazdzce w poprzedni weekend skrzynia zaczela zachowywac sie nieprawidlowo, od tego czasu nie jezdzilem. Chce go sprzedac, ale jak sie mu nie poprawi to bedzie ciezko znalezc chetnego za przyzwoite pieniadze.
Dominator napisał(a):Nemi, Ty masz taka dobra wybiorcza pamiec, czy ogolnie dobrze kojarzysz fakty? Szacunzdrowe odzywianie, pewnie orzechow sporo
To po prostu prawdziwy facet, ma pamięć i słuch w trybie wybiórczym

Nie mam pamięci do imion, nazwisk, twarzy i nicków. Ale zazwyczaj jeśli coś zostało na forum napisane, a ja czytałem uważnie, to do kilku lat jestem w stanie zapamiętać (często łącznie ze słowami kluczowymi, które pozwolą mi powrócić do posta nawet sprzed kilku lat i go zacytować).
Orzechów niestety prawie nie jadam
.
Acha – nie pamiętam też jak mnie o coś żona poprosi.
Orzechów niestety prawie nie jadam
Acha – nie pamiętam też jak mnie o coś żona poprosi.
Też nie mam pamięci do imion i nazwisk, a żona już wie że jak do mnie mówi to muszę na nią patrzeć inaczej nie przyswoję 
Raz u jednego klienta trafiłem na combo – syf (mieszkanie wyglądało na niesprzątane od 20lat), fajki co pięć minut przy zamkniętych oknach i kot właśnie. Byłem u niego 40 minut. Skończyłem na ostrym dyżurze pod kroplówką z powodu astmy 
nemi napisał(a):Ja się muszę mieć na baczności jak do mnie przemawia (ja mówię mało lub bardzo mało). Niestety zdarza się jej mnie testować i urywa zdanie w połowie – np. tuż po orzeczeniu, a ja nie zauważam, że urwała
Mam identycznie

Co do kotów i ich ceny to ładnego kota trzeba mieć... w głowie....