loockas napisał(a):Te fotele wyglądają bardzo zachęcająco do dłużej jazdy
Też mi się tak wydaje, naprawdę są super. Kanapa z tyłu też jest równie wygodna.
Box to nie był udany zakup, hałasuje bardziej niż sobie to wyobrażałem – niestety tnie powietrze już nad szybą czołową i dalej się go nie da przesunąć w tył. Mogłem wziąć mniejszy, ale wtedy bym się zastanawiał, czy nie trzeba było większego – niestety nie da się takich rzeczy wypróbować wcześniej

.
A co do fotelików – 6 latka się mieści jeszcze ze swoim, a 11 latka już i tak wagę przekroczyła i jeździ tylko z podu**nikiem w takim razie...
Zrobiłem około 70 km. Póki co naprawdę jestem zadowolony
Dopisano 14 cze 2021 21:38:Dominator napisał(a):Jak to fotelik nie pasuje?
Dach opada nisko i przy słupku C nie zmieścił się zagłówek fotelika. Patrzyłem na to, ale na oko wydawało mi się ok i się nie przejmowałem
Neonixos666 napisał(a):pokrętło od świateł z uporem na tej desce robią
Przecież tam ma być, nie ma lepszego miejsca

.
Nic się nie przestawi przypadkowo i jak dla mnie jedyne rozsądne miejsce

. Dodatkowo ustawia się je raz w pozycji 'auto' w fabryce i potem nic nie trzeba zmieniać.
Dopisano 14 cze 2021 21:44:... jeśli miałbym się czegoś czepiać, to tego, że VW jest mistrzem zaślepek. Nic chyba gorszego nie ma – od 40 lat co najmniej robią zaślepki

Teraz poszli o krok dalej – na radiu jest funkcja voice, navi i app. Z tego co rozumiem w to wszystko auto jest wyposażone, wystarczy... zapłacić i będzie.
Jednak przy bezprzewodowym AA nie ma sensu myślę.
I na wyświetlaczach auta pokazane są z innymi felgami niż w rzeczywistości! Skandal.