Mev napisał(a):– A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś.

www.mazdaspeed.pl
Mev napisał(a):– A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś.
krzych napisał(a):BlackM3 napisał(a):Prośba do autora, żeby usunął ten niesmaczny dowcip. Do moderatorów, aby weryfikowali treść tego, co się tu pisze i nie akceptowali treści godzących w uczucia religijne. A do forumowiczów, żeby nie pisali podobnych rzeczy, bo to nie temat do żartów.
Kazdy temat jest dobry do zartow, kazdy smieje sie rowniez z siebie, sa zarty homofobiczne, sa zarty ateistyczne, beda zarty kazdego innego rodzaju. Nudzi Ci sie? Komus procz Ciebie to jeszcze przeszkadza? Ni ejestes w stanie smiac sie z siebie? Myslisz, ze jak ktos pisze zart o lysinie to chwile pozniej nastepuje atak lysych na forum zeby zablokowac tresci godzace w ich uczucia? Zarty sobie robisz?
PS. No chyba ze to byl zart... to byl na tyle dobrze opowiedziany, ze az nie zrozumialem
BlackM3 napisał(a):krzych napisał(a):BlackM3 napisał(a):Prośba do autora, żeby usunął ten niesmaczny dowcip. Do moderatorów, aby weryfikowali treść tego, co się tu pisze i nie akceptowali treści godzących w uczucia religijne. A do forumowiczów, żeby nie pisali podobnych rzeczy, bo to nie temat do żartów.
Kazdy temat jest dobry do zartow, kazdy smieje sie rowniez z siebie, sa zarty homofobiczne, sa zarty ateistyczne, beda zarty kazdego innego rodzaju. Nudzi Ci sie? Komus procz Ciebie to jeszcze przeszkadza? Ni ejestes w stanie smiac sie z siebie? Myslisz, ze jak ktos pisze zart o lysinie to chwile pozniej nastepuje atak lysych na forum zeby zablokowac tresci godzace w ich uczucia? Zarty sobie robisz?
PS. No chyba ze to byl zart... to byl na tyle dobrze opowiedziany, ze az nie zrozumialem
Nie każdy temat jest dobry do żartów, jak to Ty kolego uważasz. Sprawy wiary i tego co zrobił Hitler na pewno nie są. A jeśli Ciebie kolego krzych to bawi, to przejedź się do Ośwęcimia, może choć troszkę zrozumiesz dlaczego nie wszytko jest tematem do żartów. Jestem wesołym gościem i często odwiedzam ten dział, bo lubię dobre dowcipy. Ale dowcipy lubię, nie takie szambo, które zostało napisane powyżej. Rozumie, że niektórzy pewnie mają gdzieś sprawy wiary i problem antysemityzmu, ale niech naśmiewanie się z tych rzeczy zostawią dla siebie, bo nie których naprawdę to nie bawi, wręcz przeciwnie. Jeszcze raz proszę moderatorów, żeby nie dopuszczali takich treści na tym porządnym forum.
krzych napisał(a):jesli jakakolwiek tresc na tym forum urazi moje uczucia to mam sie czuc swobodnie i wymagac od moderatorow usuniecia
Grzyby napisał(a):i nie widzę potrzeby dodatkowych tłumaczeń
Gibsong napisał(a):Trzeba zacząć od tego czy ten żart jest śmieszny, dla mnie to jest dyskusyjne.
BlackM3 napisał(a):A szkoda dyskutować z kimś kto ma skrzywiony światopogląd (to do tych którzy tak zaciekle bronią tej niby "wolności słowa").
krzych napisał(a):BlackM3 napisał(a):A szkoda dyskutować z kimś kto ma skrzywiony światopogląd (to do tych którzy tak zaciekle bronią tej niby "wolności słowa").
Proszse moderatora o natychmiastowe usuniecie powyzszego posta obrazajacego mnie bezposrednio i bez zadnych watpliwosci.
Z powazaniem,
"Skrzywiony"
Ostatnia Wieczerza. Jezus przychodzi, a impreza trwa. Balony, muzyka, mnóstwo ludzi. Zaskoczony, mówi do jednego ucznia:
-Co tu się dzieje? Przecież miało być kameralnie, spokojnie. A tak w ogóle, skąd wzięliście na to pieniądze?
-A Judasz coś sprzedał.
Inte napisał(a):krzych napisał(a):BlackM3 napisał(a):A szkoda dyskutować z kimś kto ma skrzywiony światopogląd (to do tych którzy tak zaciekle bronią tej niby "wolności słowa").
Proszse moderatora o natychmiastowe usuniecie powyzszego posta obrazajacego mnie bezposrednio i bez zadnych watpliwosci.
Z powazaniem,
"Skrzywiony"
![]()
![]()
![]()
![]()
kawał miesiąca?
nawet wątek trafiony
jacobs napisał(a):Ostatnia Wieczerza. Jezus przychodzi, a impreza trwa. Balony, muzyka, mnóstwo ludzi. Zaskoczony, mówi do jednego ucznia:
-Co tu się dzieje? Przecież miało być kameralnie, spokojnie. A tak w ogóle, skąd wzięliście na to pieniądze?
-A Judasz coś sprzedał.
Rozwaliło mnie
AvanGRANDA napisał(a):haha dobrejęzyk ale jakby nie było, to taki jest tok myślenia kolegi BlackM3
krzych napisał(a):sprayem z muru: "jestem ku*wa kulturalny"
AvanGRANDA napisał(a):krzych napisał(a):sprayem z muru: "jestem ku*wa kulturalny"
Przyznam sie bez bicia że nie znałem tego![]()
![]()
Ale dobre![]()
![]()
A tak w ogole, to z racji tego, ze stworzył nam sie dość duży OT, może jakiś moderator zrobi z tego osobny temat – dyskusję na łamach HP ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości