PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
Patrzylem ale wszyscy logitech logitech, wiec wzialem sprawdzona przeze mnie firme. Chcialem model 458 Italia ale wystepuje tylko jako Xbox/Pc nie ma Ps3 a na T500 RS mnie nie stac

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):Wybor padl na najprostszego Thrustmastera (brak mu forcefeedback`a, ale przy cenie zakupu ponizej 200 zl mozna kupic jedynie jakies szajsowe Tracery i inne tego typu wynalazki
O czym Ty mówisz? Za 200zł możesz kupić Logitechy Formula Force Ex (bez problemu) lub Logitechy Driving Force Pro/ Driving Force GT trochę dopłacając (a warto, 900stopni obrotu daje radę
Kupilem Sleeping Dogs – pracodawca dal bon do empiku i trzeba bylo wykorzystac. W demo gralem i mi sie podobalo, to ciesze sie na pelna wersje.
Dokonalem przy okazji jeszcze jednego zakupu pod wplywem impulsu – Lollipop Chainsaw – nie gralem, nie widzialem na zywo, widzialem tylko filmiki i wydawalo mi sie to tak poryte, ze az uleglem
Dokonalem przy okazji jeszcze jednego zakupu pod wplywem impulsu – Lollipop Chainsaw – nie gralem, nie widzialem na zywo, widzialem tylko filmiki i wydawalo mi sie to tak poryte, ze az uleglem
Xenocyd napisał(a):Kupilem Sleeping Dogs
Ile dałeś
-
Fasola
Xenocyd napisał(a):Kupilem Sleeping Dogs
Daj znac. Lubie Sandboxy. RDR narazie niedościgniony
Xenocyd napisał(a): pod wplywem impulsu
Ja pod tym samym wpływem wykupiłem ps+. Narazie nie żałuje
LBP2, bioshock2, infamous2 i arkham city jest w co grać
Fasola napisał(a):Ile dałeś
Cos kolo 150, wiem, ze mozna SD dorwac ponizej 100 zlych, ale zmuszony bylem wybrac cos z oferty empiku.
bieski napisał(a):Ja pod tym samym wpływem wykupiłem ps+.
bylem krok od tego, ale w dniu w ktorym mnie naszlo PS Store dzialal tak koszmarnie, ze nie moglem dojsc do check outu i zaplacic, bo mnie wywalalo ciagle
O czym Ty mówisz? Za 200zł możesz kupić Logitechy Formula Force Ex
No wlasnie chodzi o to ze nie chcialem logitechow (widze ze moj post z ta wypowiedzia zniknal podczas wydzielania watku)
Po kilkudniowym testowaniu ustawien wkoncu ustawilem kierownice pod siebie. GT5 wymiata, jeszcze musze przetestowac F1 2010.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Fiat Panda 1.1
Ja właśnie wczoraj droga wymiany nabyłem FarCry3 jeszcze nie zaglądałem – tylko instalacja 
-
Fasola
Od siebie polecam Fallout New Vegas – gra jest długa , można ustawić sobie wysoki poziom trudności .
Bioshock 2 – bardzo fajna gra i czasem nawet może przestraszyć
Resistance 2 – gra ma moim zdaniem genialne multi (teraz jest już tylko kilka serwerów ale parę lat temu grałem dosłownie bez przerwy )
Uncharted 3 – polski dubbing . Ciekawe zwroty akcji . Ładna grafika .
Bioshock 2 – bardzo fajna gra i czasem nawet może przestraszyć
Resistance 2 – gra ma moim zdaniem genialne multi (teraz jest już tylko kilka serwerów ale parę lat temu grałem dosłownie bez przerwy )
Uncharted 3 – polski dubbing . Ciekawe zwroty akcji . Ładna grafika .
-
bako968
Odpalilem wczoraj Lollipop Chainsaw i juz nie bylo mi dane uruchomic Sleeping Dogs.
Chcialem tylko sprawdzic poziom glupoty i absurdu i wciagnelo mnie jak ruchome piaski! Ta gra jest tak absurdalna i prezentuje taki poziom humoru, ze wybaczam jej absolutna liniowosc, ubytki w oprawie AV i inne mniejsze grzechy – dla mnie po prostu bomba! Oldschoolowy system checkpointow, tony zombiakow, rozowa pila lancuchowa, lizaki, glupia sciezka dzwiekowa, absurdalni bossowie rowniez w iscie starym dobrym stylu
Jak ktos ma ochote i odwage byc cycata blond cheerliderka zarzynajaca nieumarlych to polecam 
Chcialem tylko sprawdzic poziom glupoty i absurdu i wciagnelo mnie jak ruchome piaski! Ta gra jest tak absurdalna i prezentuje taki poziom humoru, ze wybaczam jej absolutna liniowosc, ubytki w oprawie AV i inne mniejsze grzechy – dla mnie po prostu bomba! Oldschoolowy system checkpointow, tony zombiakow, rozowa pila lancuchowa, lizaki, glupia sciezka dzwiekowa, absurdalni bossowie rowniez w iscie starym dobrym stylu

Uruchomiłem wczoraj FC3 no i pograłem z 30 minut w multi (muszę się wczuć – wszystko inaczej) i troche kampani..choć na razie robiłem misje poboczne.
Duży świat, jak się rozkręci będzie pewnie fajnie
Duży świat, jak się rozkręci będzie pewnie fajnie
-
Fasola
Od gwiazdora dostalem FC3, gra wymiata, narazie robie misje poboczne zeby nabrac doswiadczenia 
Fiat Panda 1.1
Bo caly czas gralem jak mialem playa u Karoliny a tam nie mam netu. Teraz na chwile przywiazlem ja do chaty zeby uaktualnic GT5 dlatego pewnie nie widac ze mam Farcry`a. Chyba jeszcze w styczniu postaram sie o internet w Szamotulach bo granie na kierownicy jest fajne ale ile mozna robic bezproduktywnych kolek. Lubie robic zawody sezonowe a normalnego A-speca mam praktycznie calego zrobionego.
Fiat Panda 1.1