Wow, nie spodziewałem się Arteonów

.
Fajne, nie powiem, przytuliłbym ale t kwota 170 tyś wyglądała dość odstraszająco

.
Co do odbioru VW....mam już za sobą dwa

. Jeden z rzeczoznawcą, i dobrze, źle spasowane....poprawili, ale uszkodzili kilka elementów, auto było 4 razy na powtórnym składaniu przodu i wymianie uszczelek czy trójkąta szyby, który zbili podczas wymiany.....Dokumentacja rzeczoznawcy dość mocno pomogła podczas zgłaszania usterek.
Najlepsze były niezamykające się drzwi pasażera......na stwierdzenie dlaczego się niezamykają delikatnie jak kierowcy i trzeba trzaskać, kierownik serwisu powiedział " bo to drzwi pasażera.....są rzadziej używane"......z kolega, diagnostą i sprzedawcą takim śmiechem wybuchliśmy ze koleś dopiero po 2 minutach strzelił buraka i załapał ze to nowe auto, po czym powolutku udał się do swojego biura....

W drugim tylko zderzak odstawał, przed odbiorem zwróciłem na to uwagę, wszystko spasowane było dobrze podczas odbioru, minus ze połamali rączki otwierania maski......zgłosiłem po 5 dniach, wymienili.
Pierwszy dealer to Auto Wimar, drugi to Krotoski Cichy......i jesli maiłbym wybeirać z obu, to zdecydowanie kolejne kupowałbym u Korotskiego. Jakość obsługi o niebo lepsza.
A co do szyb bez ramek, miałem w dwóch autach i nigdy nie miałęm z nimi problemu. Późną jesienią odtłuszcznie szyb na krawędziach, wazelina na uszczelki i odchodziły bez stresu.