Beny napisał(a):mazda jest znana że słabych zacisków, na zimę smaruje prowadnice przegląd itp wiosna już potrafi łapać koło
czyli ma coś wspólnego z polonezem i dużym fiatem, bo tam to był standard
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):mazda jest znana że słabych zacisków, na zimę smaruje prowadnice przegląd itp wiosna już potrafi łapać koło
loockas napisał(a):Nie wiem, 135k chyba.
Neonixos666 napisał(a):loockas napisał(a):Nie wiem, 135k chyba.
To jeszcze jakiś sensowny pieniądz weźmiesz, moja jest już w fazie niesprzedawalnego przebiegu więc jak mam wziąć za nią jakiś marny pieniądz to niech jeździ
ale w pasku z tego rocznika też nie będzie lepiej, schodząca guma z kazdego przycisku to już wolę wytarte Mazdymarek napisał(a):Ostatnio przejechałem się 6 GH z przebiegiem 330tys km. (2,0d) Masakra, wnętrze rozklekotane, plastiki poobłaziły
do mnie też dlatego kupiłem, przymykając oko na niedoskonałości które w każdym aucie będą i trzeba się z nimi liczyć.loockas napisał(a):Dobra, jeden argument który przemawia (dla mnie) za mazdą. Są ładne...W sumie to dla mnie już argument do zakupy, wiec może niepotrzebnie pisałem o tym że nie rozumiem wyboru tej marki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości