jacobs napisał(a):W leasingu nie trzeba mieć AC? Wydaje mi się że wspominałeś że to cesja leasingu.
trzeba mieć, ale płacę 2% za max pakiet (opcja warsztat, wartość brutto, niezmienna suma ubezpieczenia itd) 5% to byłaby jakaś chora kwota
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):W leasingu nie trzeba mieć AC? Wydaje mi się że wspominałeś że to cesja leasingu.
Bartek1986 napisał(a):Na forum Subaru jest nawet temat "Skoda lepsza od Subaru" – ma milion stron ale wynika z niego, że Skoda jest lepsza we wszystkim
PeKa napisał(a):A ja nadal sie zastanawiam, co kieruje ludzmi kupującymi zwykłe auta do jazdy na co dzien z kierownicą po złej stronie.
Dominator napisał(a):poza tym że kierownica inacze
Dominator napisał(a):PeKa napisał(a):A ja nadal sie zastanawiam, co kieruje ludzmi kupującymi zwykłe auta do jazdy na co dzien z kierownicą po złej stronie.
Koledzy wyjaśnili. A czymże to się różni poza tym że kierownica inaczej i cena niejednokrotnie 2-3 razy niższa od takich samych z kierownicą po drugiej stronie? Sam sobie odpowiem, niczym
Gib napisał(a):Wyprzedzanie to jak rosyjska ruletka.
Dominator napisał(a):Marek, gdzie Ci oddać prawo jazdy w ten depozyt bo chyba powinienem tak zrobić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 15 gości