Czateria... 2021
To smutne. Jak sprzedajesz skodę, to czujesz się podle, jakbyś sprzedał członka rodziny. Też przez to przechodziłem. Za miesiąc, dwa znów spojrzysz w lustro i poczujesz mniejsze obrzydzenie do siebie.
Zastanów się jeszcze, zadzwonisz do gościa, że ukryłeś jakąś wadę i auto odda
.
Ja chciałem odkupić swoje byłe mondeo, ale facet nie chciał sprzedać, bo już trochę pojeździł...
Zastanów się jeszcze, zadzwonisz do gościa, że ukryłeś jakąś wadę i auto odda
Ja chciałem odkupić swoje byłe mondeo, ale facet nie chciał sprzedać, bo już trochę pojeździł...
Na forum Subaru jest nawet temat "Skoda lepsza od Subaru" – ma milion stron ale wynika z niego, że Skoda jest lepsza we wszystkim 

Fanbojów marki można znaleźć na każdym forum, wiadomo ;–) ostatnio gdzieś czytałem test Lexa IS, gdzie gościu zjechał audio bo w jego Fabii było lepsze :-P
Nie dam złego słowa na Octavie powiedzieć no ale kurde.. Bez przesady :-P
Nie dam złego słowa na Octavie powiedzieć no ale kurde.. Bez przesady :-P
Ja tam zadowolony jestem z ufoka pomimo że Angol. Pierwszy raz skorzystałem z podnoszonych siedzeń tylnych, pod katem przewiezienia wózka (wcześniej opony itp). Wersja wózka 2w1(po złożeniu) zmieściła się na leżąco i to od strony mniejszej części kanapy.
Jaja wymalowane?
Jaja wymalowane?
PeKa napisał(a):A ja nadal sie zastanawiam, co kieruje ludzmi kupującymi zwykłe auta do jazdy na co dzien z kierownicą po złej stronie.
cena?
Dopisano 30 mar 2018 16:38:
PeKa napisał(a):A ja nadal sie zastanawiam, co kieruje ludzmi kupującymi zwykłe auta do jazdy na co dzien z kierownicą po złej stronie.
cena?