Czateria... 2021
To może urządzimy jakieś zakłady? 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
JohnnyB napisał(a):Jaka tam Jacobsa......chyba jego małżonki.
Jakoś czuje większy dreszczyk jeśli chodzi o twój wybór.
Widzę Jacobs się odezwał... To nie małżonka wybrała, to wybrałem... ja

A co do bezawaryjności/awaryjności, miałbyś to w każdej marce

Grzyby napisał(a):Fajnie tak sprzedać auto ojcu.
Nie wybrzydza, płaci nienajgorzej
Nie wybrzydza, ale płaci najgorzej. Promocję dużą zrobiłem. Bardzo tracę, ale nie będzie takiego kwasu, gdyby się zepsuł. Na remont silnika i turbo opuściłem, emeryt już tak nie poszaleje. Kiedyś mi dużo do aut dokładał
Serio to już nie mogę się doczekać. Najbardziej boli mnie ciągła zmiana biegów w manualu, po dwóch latach z automatem się trochę rozleniwilem. Nie wiem jaki jest sens manuala w obecnych czasach, wiadomo ze komputer lepiej zmienia biegi.
Później tylko 2k km na dotarcie i będzie można sprawdzic czy robi te ~20s do 200km/h :p
Później tylko 2k km na dotarcie i będzie można sprawdzic czy robi te ~20s do 200km/h :p
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ja się zastanawiam, czy będziesz o mnie myślał źle...
A co do manuala, to dopóki się nim jeździ, to jest ok. Mi kompletnie nie przeszkadza, tylko Toyota z Dieslem naprawdę źle jeździła. Ogólnie mi się jeździ spoko, nie mam w ogóle problemu i nie odczuwam braku automatu.
A co do manuala, to dopóki się nim jeździ, to jest ok. Mi kompletnie nie przeszkadza, tylko Toyota z Dieslem naprawdę źle jeździła. Ogólnie mi się jeździ spoko, nie mam w ogóle problemu i nie odczuwam braku automatu.
Tak jak napisałeś, jak się nim jeździ
Kiedyś jeździłem i nie narzekałem. Teraz widzę jakie to jest męczące. Zwłaszcza w obecnych mini silnikach z turbo, gdzie zakres użytecznych obrotów jest mały, a ekonomizer wskazuje ze trzeba szybko dojść do najwyższego biegu. I później żeby cokolwiek zrobić trzeba schodzić 2-3 biegi w dol.
Nie martw się, to była moja świadoma decyzja
nie miałem alternatyw
Nie martw się, to była moja świadoma decyzja
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Pytanko,
Czy ktoś użytkował opony Kormoran UHP ?
W rozmiarze 225/45/18 kosztują grosze i zastanawiam się czy może nie kupić ich i w czerwcu np, zmienić te całoroczne i do września/października na nich śmigać.
Pewnie takie Kormorany nie będą gorszę w upalne, letnie dni od moich całorocznych i do tego te całoroczne posłużą przynajmniej sezon dłużej.
Czy ktoś użytkował opony Kormoran UHP ?
W rozmiarze 225/45/18 kosztują grosze i zastanawiam się czy może nie kupić ich i w czerwcu np, zmienić te całoroczne i do września/października na nich śmigać.
Pewnie takie Kormorany nie będą gorszę w upalne, letnie dni od moich całorocznych i do tego te całoroczne posłużą przynajmniej sezon dłużej.
..::Born To Rise Hell::..
Emocje jak na rybach
Co do twardych boczków w audi, to zmartwię Cię. 400k nadal mało, dwa razy więcej chyba też. Pierwsze na co zwróciłem uwagę w RSQ 8 znajomego, ze boczki ma jak w hyudaiu
Co do twardych boczków w audi, to zmartwię Cię. 400k nadal mało, dwa razy więcej chyba też. Pierwsze na co zwróciłem uwagę w RSQ 8 znajomego, ze boczki ma jak w hyudaiu
a pro po boczków kurła po co to się odkłada 

loockas napisał(a):Żebyś miał co zrzucać przed sezonem bikini
Planuje kupić rolki bo mi się spodobało, córka nauczyła się jeździć przez zimę u dziadków w salonie więc może razem będziemy jeździć.
Ja oddałem wiele lat temu, a teraz mam blisko sklep z asfaltowym parkingiem 
Przeprosiłem się za to z rowerem, jeździłem dwa razy w tym roku, zaraz znów idę z dzieckiem. Skoczymy do stadniny w PGR, który wciąż jest w Warszawie
.
I ciągle rozmyślam, czy zmienić crossa na górala, czy nie. Niby jest sprawny i trochę szkoda kasę wywalić na następny do moich przebiegów. Ciągle nie wiem
.
Przeprosiłem się za to z rowerem, jeździłem dwa razy w tym roku, zaraz znów idę z dzieckiem. Skoczymy do stadniny w PGR, który wciąż jest w Warszawie

I ciągle rozmyślam, czy zmienić crossa na górala, czy nie. Niby jest sprawny i trochę szkoda kasę wywalić na następny do moich przebiegów. Ciągle nie wiem
Żona biega ale mi się nie chce, wolałbym rower albo właśnie rolki. Roweru nie bardzo mam gdzie trzymać a rolki schowam do szafy i już.
Nemi biegasz jeszcze? Endo nie ma to nie widzę 
Dopisano 14 mar 2021 11:19:
Biegam i jeżdżę na rowerze. Jeżeli mówisz ze chcesz zadbać o kondycję za pomocą roweru to powiem ci, ze bieganie jest prostsze i zajmuje mniej czasu. Żeby na rowerze zmęczyć się tak jak powiedzmy podczas 10km biegu, to muszę przejechać z 40km i to zdrowym tempem.
Dopisano 14 mar 2021 11:19:
Neonixos666 napisał(a):Żona biega ale mi się nie chce, wolałbym rower albo właśnie rolki. Roweru nie bardzo mam gdzie trzymać a rolki schowam do szafy i już.
Biegam i jeżdżę na rowerze. Jeżeli mówisz ze chcesz zadbać o kondycję za pomocą roweru to powiem ci, ze bieganie jest prostsze i zajmuje mniej czasu. Żeby na rowerze zmęczyć się tak jak powiedzmy podczas 10km biegu, to muszę przejechać z 40km i to zdrowym tempem.
eee męczyć się? żartujesz? jeszcze by mnie owiało
kurła te boczki tylko bym gdzieś zostawił reszta jest w miarę ok
kurła te boczki tylko bym gdzieś zostawił reszta jest w miarę ok

Beny napisał(a):Ja mam jakąś mutacje tych boczków bo wywaliło mi z przodu
U mnie w sumie też ale ja składam to na kwarantannę którą niedawno odbyłem, było to dość długo bo ponad jeden dzień