Czateria... 2021
Ja ledwo ciagne z woreczkiem, mialem spokojnie czekac na swoja kolej i po raz kolejny mnie przesuneli....chyba jutro wyladuje na sorze inaczej mnie nie zoperuja......:/
..::Born To Rise Hell::..
Ja czekam na 18 i dzwonię do szpitala na nocną opiekę. Jakiś tlen by się przydał
miałem już parę razy zapalenie oskrzeli ale teraz mocno daje w kość. 
Wiecie, że Norauto się wyprzedaje?
Trąbią w radio co kilka chwil..
Byłem na stronie myśląc, że coś się upoluje ciekawego.
Letnie opony, co je w ubiegłym roku kupowałem w cenie promocyjnej są droższe niż rok temu..
Oleje drogie, inne drobiazgi również..
chyba jakiś kolejny chłyt, żeby napędzić sprzedaż..
Trąbią w radio co kilka chwil..
Byłem na stronie myśląc, że coś się upoluje ciekawego.
Letnie opony, co je w ubiegłym roku kupowałem w cenie promocyjnej są droższe niż rok temu..
Oleje drogie, inne drobiazgi również..
chyba jakiś kolejny chłyt, żeby napędzić sprzedaż..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
W poniedizałek na oddział....jeśli przejde badania wymazowe....od 3 do 5 dni potem na szpitalu.
Dawno nie byłm po tej stonie w szpitalu......
Dawno nie byłm po tej stonie w szpitalu......
..::Born To Rise Hell::..
marek napisał(a):Neonixos666 napisał(a): Jakiś tlen by się przydał
jesteś pewien, że to zapalenie oskrzeli a nie covid ? saturację masz jak sprawdzić ?
Już mam skierowanie na wymaz i kwarantannę, ja wiem że mam zapalenie oskrzeli bo to nie moje pierwsze, tylko że teraz to prędzej człowiek zejdzie niż szybką pomocy otrzyma. Na razie wspomagam się inhalacjami, na zewnątrz jest mi lepiej ale nie mogę teraz wychodzić
Neonixos666 napisał(a):marek napisał(a):Neonixos666 napisał(a): Jakiś tlen by się przydał
jesteś pewien, że to zapalenie oskrzeli a nie covid ? saturację masz jak sprawdzić ?
Już mam skierowanie na wymaz i kwarantannę, ja wiem że mam zapalenie oskrzeli bo to nie moje pierwsze, tylko że teraz to prędzej człowiek zejdzie niż szybką pomocy otrzyma. Na razie wspomagam się inhalacjami, na zewnątrz jest mi lepiej ale nie mogę teraz wychodzić. Jutro test i wynik a po jutrze teleporada następna. Zanim leki otrzymam to już nie będą potrzebne...
Te piły do grobu Cię wpędzą..

Dopisano 10 mar 2021 21:58:
Miałeś już na "stole" produkt firmy "echo" ?
Mają fajne echo cs-2511 tes (coś jak mała shindaiwa) ..
Ostatnio edytowano 10 mar 2021, 22:07 przez zadra, łącznie edytowano 1 raz
Historie mojej młodości :
Nie miałem styczności z piłami echo ale maja bardzo dobra oponie trwałych maszyn podobno produkcji japojskiej
U mnie się pali grzałka lambdy od 300km nie mam kiedy podjechać
, w Oplu miałem niegasnącą kontrolkę od airbaga. Wtyczki padają od wilgoci i przy przesuwaniu fotela się włącza piękna czerwona, na przeglądzie mnie odesłali na naprawę to naprawiłem wyjmując żarówkę... 
Zdrowia życzę.
Zdrowia życzę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Mi zaczęło ubywać płynu chłodniczego, podejrzewam miejsce naprawiania przewodu do nagrzewnicy i od tego musze zacząć sprawdzanie tylko kiedy, do końca tygodnia nic nie zrobię i obym był ,,negatywny", eh posypało mi sie sporo planów... 
Beny napisał(a):Jak chłop pyta czy klocki są takie same przód tył to strach pomyśleć jak się za wymianę weźmie. Ciekawe czy te od środka też zmieni
nie wiem o jakie auto się gość pytał, ale np. w polonezie czy dużym fiacie z przodu i z tyłu tarcze są niewentylowane i takie same, a klocki różnią się tylko grubością, więc pewnie można zamienić miejscami
Krzemol napisał(a):Napisałbym UPG ale już nie będę Cię martwił
Zdrowia
Raczej nie, nie ma typowych objawów. Wyciek z tamtego naprawianego miejsca tłumaczył by wodę w skrzyni biegów bo pewnie leci na odpowietrznik.
A ja rozmawiałem z byłym właścicielem Saaba, bo czasem się spotkamy na mieście i z tego co mówił to robił zarówno pompę wody jak i mechanizm podnoszenia szyby. Faktycznie teraz części z gównolitu robią...(oczywiście wiem że masz takie za jakie zapłaciłeś).
Gib napisał(a):A ja rozmawiałem z byłym właścicielem Saaba, bo czasem się spotkamy na mieście i z tego co mówił to robił zarówno pompę wody jak i mechanizm podnoszenia szyby. Faktycznie teraz części z gównolitu robią...(oczywiście wiem że masz takie za jakie zapłaciłeś).
nie wiem ile kosztuje do Saaba, ale ja kiedyś wymieniałem w Golfie V – 72zł kosztował nowy mechanizm z przesyłką (silnik, linki, zębatki, uchwyty szyby) Nie sądzę, że wytrzyma 15 lat jak oryginalny
Po czym wnosisz że sprzedałem?
Śmigam pół na pół z rowerem.
Dopisano 11 mar 2021 10:21:
Około 100 plus montaż, silnik działa, nie widziałem zestawów z silnikiem. Będzie cieplej to się zrobi. To się zepsuło bo mechanicy bardzo lubią mieć na podnośniku szybę opuszczoną, a że w nocy było -20 to pewnie szyba do wewnętrznej uszczelki się przykleiła a plastik się zrobił twardy i kotwa linek się uwaliła. Ostatnio przy +5 otwierałem szyby pozostałe to było słychać dupnięcie odklejenia.
Śmigam pół na pół z rowerem.
Dopisano 11 mar 2021 10:21:
marek napisał(a):Gib napisał(a):A ja rozmawiałem z byłym właścicielem Saaba, bo czasem się spotkamy na mieście i z tego co mówił to robił zarówno pompę wody jak i mechanizm podnoszenia szyby. Faktycznie teraz części z gównolitu robią...(oczywiście wiem że masz takie za jakie zapłaciłeś).
nie wiem ile kosztuje do Saaba, ale ja kiedyś wymieniałem w Golfie V – 72zł kosztował nowy mechanizm z przesyłką (silnik, linki, zębatki, uchwyty szyby) Nie sądzę, że wytrzyma 15 lat jak oryginalny
Około 100 plus montaż, silnik działa, nie widziałem zestawów z silnikiem. Będzie cieplej to się zrobi. To się zepsuło bo mechanicy bardzo lubią mieć na podnośniku szybę opuszczoną, a że w nocy było -20 to pewnie szyba do wewnętrznej uszczelki się przykleiła a plastik się zrobił twardy i kotwa linek się uwaliła. Ostatnio przy +5 otwierałem szyby pozostałe to było słychać dupnięcie odklejenia.
Kurła głęboko tego badyla wkładają faktycznie 
żona już mi zapowiedziała że jak będę pozytywny to maluje sypialnie
żona już mi zapowiedziała że jak będę pozytywny to maluje sypialnie