Neonixos666 napisał(a):staram się ograniczać
Zarabiasz coś na tym, czy pozostaje Ci "radocha" ?
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):staram się ograniczać
zadra napisał(a):Zarabiasz coś na tym, czy pozostaje Ci "radocha" ?
marek napisał(a):jeśli na jednej pile spędzasz ponad 2-2,5h łącznie z zakupem części i sprzedażą to psujesz rynek pił
Beny napisał(a):Jak kiedyś wygram w totka to sobie kupię taka gulie.
JohnnyB napisał(a):Neo...100 PLN.....zysku ? A Morawiecki jeszcze się o ciebie nie upomina ?
Neonixos666 napisał(a):Jeśli będę miał na takiej pile 100zł na czysto to wychodzi 50% zwrotu z inwestycji i mi to wystarczy
loockas napisał(a):U nas też okolice 5zł. Nie wiem ile mi MX pali, bo nadal nie policzyłem
zadra napisał(a):Podobno baryłka ropy jeszcze nie odbudowała wysokiej pozycji, a nasze ceny na cepeenach szalejoo..
Neonixos666 napisał(a):Zupełnie nie jest ważne ile to zajmuje bo nie utrzymuje się z tego
marek napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Zupełnie nie jest ważne ile to zajmuje bo nie utrzymuje się z tego
ale wiele osób się z tego utrzymuje i oni za 10pln/h nie opłacą zusu, podatków, nie mówiąc o pracownikach jak zatrudniają
Do tego zmierzam, że po co zaniżać cenę, w efekcie wszyscy robią za darmo, koło się zamyka.
u mnie Pb95 jest po 5.16-5.18 od tygodnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości