World of Tanks
Brak mi słów co przed chwilą odpitoliłem
miałem jakieś coś I tieru w garażu bo wczoraj grałem ze znajomym który rozpoczął przygodę z WoT
Dziś chcąc sprzedać ten pojazd ,wybrałem i klikłem sprzedaj -w rogu zobaczyłem napis
Miałem jakieś siano ,szczęście że jest promocja na niego -odkupiłem ale bańka w plecy na tej pomyłce

miałem jakieś coś I tieru w garażu bo wczoraj grałem ze znajomym który rozpoczął przygodę z WoT
Dziś chcąc sprzedać ten pojazd ,wybrałem i klikłem sprzedaj -w rogu zobaczyłem napis

Sprzedano pojazd 'Indien-Panzer
Miałem jakieś siano ,szczęście że jest promocja na niego -odkupiłem ale bańka w plecy na tej pomyłce
-
Pawciu
nie znęcaj sięMagician napisał(a):<lol>
nie chcę się znęcać nad leżącym
300 koła już odrobione , ale zły wciąz jestem na siebie

-
Pawciu
Teraz chyba wszyscy dobrzy gracze odsypiają bo coś za dobrze idzie, wszystko wygrywam
Albo mm losuje lepsze drużyny. Póki mam dobry humor to przestaję grać bo zacznę przegrywać i będę chciał się odegrać i jeszcze raz i jeszcze raz ...
Radex napisał(a):istne czarodzieje
Heh, Pawciu to podobno gra na necie 512 kbit + 486DX
Radex napisał(a):WLKP nawet jak pije to expi
Oni codziennie piją i codziennie expia
Kiniol zaluj że wcześniej nie wszedles,brzuch mnie bolał ze śmiechu.Pawciu mało chaty ze złości nie rozwalil,a misiek rapowal lepiej jak peja czym jeszcze bardziej draznil pawcia [tiiit]@jacego sie że mu maniek kille sprzed nosa zabiera. :–) XDXD
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Znowu wszystko na mnie
, Pawciu dziś nie pogra, po pracy idzie oddać bambrowi kozy bo już ma Elvirę w domu więc z wieczora tez odpada 
-
Fasola