World of Tanks
a ja nie mogę wejść bo serwery są przeciążone 
a co wolisz od kartofelka?Pawciu napisał(a):Nie gram z pedałami wyzywają mnie od kozy -mmeeeee
Dopisano 10 sie 2013, o 19:20:
Restriction was given for breaking the rule EDUCATIONAL WARNING in Split from Historical Content in World of Tanks.
Verbal warning only.
Dear Radex84pl
This message has been sent to you to inform you of a warning received regarding the post and signature presented below :
Spoiler
View PostRadex84pl, on 09 August 2013 – 10:28 AM, said:https://www.youtube.com/watch?v=C9t6QyEv_fU
Signature
SpoilerStalin was a mass murderer and a communist scum!!! How dare you to tell he was better then Hitler and propagate him on tanks!!!
Please see the violated rule regarding the issue:
Spoiler
Inappropriate Signature, Avatar or Image/Video
http://forum.worldof...24-forum-rules/
Please be respectful of the rules and proper forum etiquette in your future communications on these forums and avoid prohibited behavior.The warning you have received serves for educational purposes. You may receive one more such warning prior to being issued with more severe measures or sanctions depending on the level of infraction
Kind Regards
Hunter1911

Dzięki promocji na trzydniowe premium zarobiłem dzisiaj multum kasy i zakupiłem ISa3. Śliczny jest
Do zmaksowania trochę zostało ale jakoś damy radę. Zagrałem narazie dwie bitwy. Obie wygrane choć w drugiej zginąłem szybko. W obu odbiłem po 2,5k czyli jest nieźle. Pierwsza bitwa:
http://oi42.tinypic.com/a5gao5.jpg
Słaba bo słaba ale biorę to zwycięstwo jako prognostyk niesamowitej frajdy ze śmigania już wymaksowanym ISem3
Zużyłem też nieco wolnego doświadczenia na wieżę więc o 15k expa oddala się topowe działo do SU-14-2,
Mam też pytanie. Po jednej z bitew dzisiaj dostałem dodatkowy dzień premium. Czyli trzy za pierwszą wygraną bitwę a potem jeszcze jeden za coś. Tylko nie wiem za co?
W wyniku była tylko wzmianka Misja zakończona! Nagroda: Dodano dni premium: 1. Wie ktoś za co to mogą dawać?
PS. Jak przeszkolę załogę z T150 na IS3 to będzie ona mogła jeździć i na jednym i na drugim?

http://oi42.tinypic.com/a5gao5.jpg
Słaba bo słaba ale biorę to zwycięstwo jako prognostyk niesamowitej frajdy ze śmigania już wymaksowanym ISem3
Zużyłem też nieco wolnego doświadczenia na wieżę więc o 15k expa oddala się topowe działo do SU-14-2,
Mam też pytanie. Po jednej z bitew dzisiaj dostałem dodatkowy dzień premium. Czyli trzy za pierwszą wygraną bitwę a potem jeszcze jeden za coś. Tylko nie wiem za co?

PS. Jak przeszkolę załogę z T150 na IS3 to będzie ona mogła jeździć i na jednym i na drugim?
Magician napisał(a):Mam też pytanie. Po jednej z bitew dzisiaj dostałem dodatkowy dzień premium. Czyli trzy za pierwszą wygraną bitwę a potem jeszcze jeden za coś. Tylko nie wiem za co?
za zrobienie 50.000 XP dziennie jest taka nagroda.
Radex napisał(a):Magician napisał(a):Mam też pytanie. Po jednej z bitew dzisiaj dostałem dodatkowy dzień premium. Czyli trzy za pierwszą wygraną bitwę a potem jeszcze jeden za coś. Tylko nie wiem za co?
dokladnie, wiec mozna do konca miesiaca leciec na premce nie placac ani grosza
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Suloo napisał(a):Radex napisał(a):Magician napisał(a):Mam też pytanie. Po jednej z bitew dzisiaj dostałem dodatkowy dzień premium. Czyli trzy za pierwszą wygraną bitwę a potem jeszcze jeden za coś. Tylko nie wiem za co?
dokladnie, wiec mozna do konca miesiaca leciec na premce nie placac ani grosza

Radex, chcesz powiedziec ze 50k expa majac premke i 10 gwiazdek codziennie do zbicia to jest jakis wyczyc? chwilka grania i samo wpada
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
W piątek do ISU-152 zamontowałem działo BL-10. Jest ostro, pierwsza bitwa 3,5 tyś uszkodzeń, druga 4,5tyś dem specjalista i rozpruwacz
ale to ma pier...cie
Opracowano:
Pojazd: Indien-Panzer został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 60440. Koszt wolnego doświadczenia: 45560.
Sprzedano czołg 'Aufklärungspanzer Panther'. Zarobiono+ : 510 715

Zakupiono czołg 'Indien-Panzer'. Wydano- : 2 420 000

Dopisano 11 sie 2013, 19:20:
dzięki za infoRadex napisał(a):za zrobienie 50.000 XP dziennie jest taka nagroda.
Przedłużono konto premium. Data wygaśnięcia: 9 września 2013 21:46:31.
-
Pawciu
Radex napisał(a):<uklon>
ja jutro powinienem mieć amx 50 120
mam zbadanego ale jakoś nie mogę się przekonać do jego zakupu bo to praktycznie to samo co 50 100 z lepszym działem. daje czasem trochę zabawy ale wolę grać TDkam ostatnio. JgPantherII rządzi