Post dnia
mi też w którymś z tematów przyspamował swoje reklame <lol. ale to wyżej jest boskie 

domin1979 napisał(a):PS. Widzę, że zapoznałeś się z Maciejem Loretem, dość specyficzny kolo... ale o to mu właśnie chodzi, nie ważne co, byleby dać o sobie znać. Taka forumowa Doda język

Tyczy się posta On__33:
Przeniosłem jego temat z eksploatacji do kosza i wysłałem mu PW:
Odpowiedź:

Przeniosłem jego temat z eksploatacji do kosza i wysłałem mu PW:
brii napisał(a):Twój temat przeniosłem do odpowiedniego działu.
Pozdrawiam
Odpowiedź:
On__33 napisał(a):Dzieki:)
A może mógłbyś go przykleić?

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Tyczy się posta On__33:
Przeniosłem jego temat z eksploatacji do kosza i wysłałem mu PW: brii napisał:
Twój temat przeniosłem do odpowiedniego działu.
Pozdrawiam
Odpowiedź: On__33 napisał:
Dzieki:)
A może mógłbyś go przykleić?
![]()

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Fiveopac pojechal "kolego sh1ron jestes na forum od 8 lipca a nie znasz regulaminu. Ponadto zignorowales prosbe modertora a tegoz my okrutne bestie bardzo nie lubimy.
W temacie idz tropem Adasia i uderz do Boris86.
A teraz uzyje swojej robionej na zamowienie przez microsoft klawiatury i wciskam przycisk KOSZ."

W temacie idz tropem Adasia i uderz do Boris86.
A teraz uzyje swojej robionej na zamowienie przez microsoft klawiatury i wciskam przycisk KOSZ."

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
kusus napisał(a):hapi nju jer , wlaksnie rwocilem z iparuyzu i zyjase zeby noawy ywl lepaze niz trwaz rok i dododoozo mazdzaicy

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
DieselFan napisał(a):niedawno ktoś uszkodził reflektor w land roverze mojego ojca-nie stłukł,tylko (prawdopodobnie kopnięciem) wepchnął go lekko do środka,zrywając zaczepy. uszkodzenie było z zewnątrz niewidoczne-poznaliśmy się dopiero po drgającym strumieniu światła.
jakiś czas później w mojej madzi było to samo-reflektor (też prawy) wepchnięty. pomyślałem,że może ktoś się wk***wił za zajęcie miejsca parkingowego,albo może ma na pieńku ze mną czy z ojcem. ale później usłyszałem,że samochody z zachodu często mają gdzieś przy prawym reflektorze zaczepione dodatkowe kluczyki. zaczepione tak delikatnie,że wystarczy wybić reflektor z mocowań,a wypadną na ziemię i można po cichu odjechać.
znacie temat? słyszeliście coś o tym? prawda li to czy bzdura?
P.S. madzia stoi jeszcze na zachodnich tablicach,land rover ma polskie,ale w ramkach z niemieckimi napisami-stąd ten ktoś wiedział które auto ściągane,które nie
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=45944
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI