Na jaki samochód zamienilibyście swoją Mazdę?
Ja z mojej bjtki jestem bardzo zadowolony
gdzieś daleko z tyłu głowy pojawia się jednak pomysł przesiadki na coś nowszego (za jakieś 1.5-2 lata) i jak do tej pory byłem pewny, że będzie to bk w top sporcie, tak teraz coraz częściej skłaniam się w stronę... lexusa is200, blachy bez korozji itd
choć jest jeszcze jedna mazda do której mnie ciągnie ;D ale to będzie moja tajemnica
kwestia finansów i raczej przekładania silnika na starcie
))
tomsimondj napisał(a): przekładania silnika na starcie))
Czyżby rx-8?? Is200 genialne auto. Ceny nie są zaporowe. Też nad takim myślałem z rok temu. Nawet w tym wątku pisałem.

tomsimondj napisał(a):Ja z mojej bjtki jestem bardzo zadowolonygdzieś daleko z tyłu głowy pojawia się jednak pomysł przesiadki na coś nowszego (za jakieś 1.5-2 lata) i jak do tej pory byłem pewny, że będzie to bk w top sporcie, tak teraz coraz częściej skłaniam się w stronę... lexusa is200, blachy bez korozji itd
choć jest jeszcze jedna mazda do której mnie ciągnie ;D ale to będzie moja tajemnica
))
lexus w polsce? wolne zarty... przepraszam Was, moze sie myle, ale takie samochody w polsce widuje sie rzadko... szkoda wahy na ta marke, chyba ze ktos nie ma co z kasa zrobic i zima podrzuca ja do kominka by ogrzac chate...
lexy wcale nie zdarzają się aż tak rzadko, sam myślałem kiedyś o takim, po Gorzowie jeździ parę sztuk, co najmniej tyle co xedosów 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
DamianSzatan666 napisał(a):tomsimondj napisał(a): przekładania silnika na starcie))
Czyżby rx-8?? Is200 genialne auto. Ceny nie są zaporowe. Też nad takim myślałem z rok temu. Nawet w tym wątku pisałem.
Może tak, może nie
A że widuję się rzadko to akurat dla mnie bardziej zaleta niż wada
Hordagoga78 napisał(a):tomsimondj napisał(a):Ja z mojej bjtki jestem bardzo zadowolonygdzieś daleko z tyłu głowy pojawia się jednak pomysł przesiadki na coś nowszego (za jakieś 1.5-2 lata) i jak do tej pory byłem pewny, że będzie to bk w top sporcie, tak teraz coraz częściej skłaniam się w stronę... lexusa is200, blachy bez korozji itd
))
lexus w polsce? wolne zarty... przepraszam Was, moze sie myle, ale takie samochody w polsce widuje sie rzadko... szkoda wahy na ta marke, chyba ze ktos nie ma co z kasa zrobic i zima podrzuca ja do kominka by ogrzac chate...
mało lexusów? to chyba nie potrafisz ich rozpoznać a i na pewno kasa za jakość lexusa jest adekwatna, jakoś lexów przewyższa w odpowiadających sobie modelach, bmw 7 i audi a8.
- Od: 6 lis 2011, 10:05
- Auto: S40 || R-DES. || 2.0D || '04
Mazda 3 || 1.6 || Y6 || '04
MX-5 || 1.6 || '03 krótko.