Czateria...cd
za 10 tyś można sobie kupić PS, kierownicę, monitory, fotel i stojak czyli cały komplet do grania 

JohnnyB napisał(a):W sumie ciekawą opcją są auta pokroju Fiat Tipo itp. Kolejni znajomi zrezygnowali z używanego na rzecz nowego. Troche ich to wyrzeczeń kosztowało i auto nie jest tak reprezentacyjne jak 10 letnie Audi A4, ale stwierdzili że przełkną tą skazę na honorze i 1.4 95 KM będzie ich na codzień woził.
Mógłbyś zapytać jak ze spalaniem i ogólnym wrażeniem? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad Tipo SW 1.4T 120
Gib napisał(a):Może tak być Nemi, zastanawiam się jaki jest normalny poziom, czy nie wystrugać sobie takiej.
Za 150 z przesyłką Ci sprzedam ori wheel stand pro

Bartek1986 napisał(a):Gib napisał(a):Może tak być Nemi, zastanawiam się jaki jest normalny poziom, czy nie wystrugać sobie takiej.
Za 150 z przesyłką Ci sprzedam ori wheel stand pro
Do Driving Force Pro pasuje? Z tego co paczę powinna być to wersja V2.
Stała pod ścianą prężąc kakao
A ja naprawiłem Colta. Mojego prostowania belki nie powstydziłby się Cytryn z Gumiakiem ale najważniejsze, że klapa normalnie się zamyka. Choć spasowanie średnie 
Neonixos666 napisał(a):Zima fajnie, kontrola trakcji usiłuje mnie utrzymać na drodze a ja dbam żeby się nie nudziła
Kontrola trakcji czy ESP?
Drze morde jak jakaś hąda z lat 90tych, wreście ktoś dodał trochę chilli temu autu
Gib napisał(a):Kontrola trakcji czy ESP?
ESP ofkors

ciekawe co ile trzeba jechać na strzyżenie i czy robią to w ASO 

Dzięki temu że ludzie zamiast 10 letniego A4 wybiorą nowe Tipo to chyba dla mnie lepiej. Większa podaż 5 letnich Tipo jakby mi się odmieniło, oraz niższe ceny 15 letnich A4. Same plusy 
Ja chyba dojrzewam do kupna takiego wozu.Gib napisał(a):Dzięki temu że ludzie zamiast 10 letniego A4 wybiorą nowe Tipo to chyba dla mnie lepiej. Większa podaż 5 letnich Tipo jakby mi się odmieniło, oraz niższe ceny 15 letnich A4. Same plusy
Co polecasz? Jakie modele i silniki są fajne? E90 warto kupić? Interesują mnie jak najmniejsze samochody, poręczne w mieście, więc nic większego od E90 nie może być
Wiem. Kolejny raz zaczynam o czymś myśleć
Ale dziś niedaleko Gdańska widziałem samochód... płonął jak pochodnia na A1.
Tylko stare wozy,jak tak patrzę na moje x9 to nawet bardzo nie odstaje
Audi w kombi stoi na 20" ale od 4 dni tylko na dwóch chyba gość będzie miał wydatki na feriach
Audi w kombi stoi na 20" ale od 4 dni tylko na dwóch chyba gość będzie miał wydatki na feriach

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT