A Tesli jest na ulicach sporo tutaj
Czateria...cd
Na KUL dwa razy studiowałem! Żeby się wymigać przed wojskiem skończyłem zarządzanie zasobami ludzkimi i mogę zostać kadrową!
Właśnie sprawdzam cenniki samochodów. Najtańszy Duster 78.500 zł.
Golf taki jak mój 140.000 zł...
Właśnie sprawdzam cenniki samochodów. Najtańszy Duster 78.500 zł.
Golf taki jak mój 140.000 zł...
Ostatnio edytowano 10 sty 2018, 22:46 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
nemi napisał(a):zamiast płacić 300.000 zł za
Też bym nie zapłacił tyle za Passata

ja kiedys zostalem wyprzedzony przez model X na jakiejs wiejskiej drodze. Troche sie wystraszylem. Pojawil sie znikad i tak samo szybko zniknal. A do tego nie bylo go slychac.
Dopisano 10 sty 2018 23:02:
na TVP1 wlasnie zaczal sie dokument o rajdzie Paryz-Dakar.
Dopisano 10 sty 2018 23:02:
na TVP1 wlasnie zaczal sie dokument o rajdzie Paryz-Dakar.
ravo napisał(a):Ej palił mi tyle samo przed i po remapie nie mam lekkiej nogi
Dopisano 10 sty 2018 22:01:
Ps oczywiście że z kompa od pewnie 10 lat nie liczyłem spalania w autach. Co mnie to obchodzi pali ile pali. Onyx poważnie liczyłeś ile ci pali Nissan?
Zdarzało się

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie doszukuj się fetyszu. On ma się dobrze ale próżno go szukać w spalaniu
Przy pełnej pałce to raczej w motogodzinach by było łatwiej
Z takiego żwawego (można powiedzieć normalnego) ruchu miejskiego to pomiędzy 13-15l. Spokojniejsza jazda miejska to ok. 11. Oszczędna jazda w trasie przy prędkościach 120-140 to pomiędzy 7-8. Więc chyba nie jest źle, jak na konstrukcje w sumie przeszło 20-letnią.
loockas napisał(a):nemi mu może policzył
By mnie tylko rugał
nemi napisał(a):del X na jakiejs wiejskiej drodze. Troche sie wystraszylem. Pojawil sie znikad i tak samo szybko zniknal. A do tego nie b
Ja dziś lecę LOTem do Berlina
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):nemi napisał(a):del X na jakiejs wiejskiej drodze. Troche sie wystraszylem. Pojawil sie znikad i tak samo szybko zniknal. A do tego nie b
Ja dziś lecę LOTem do BerlinaAle może już wyczerpali limit wypadków na ten rok.
Ale że co? LOT Teslami lata? czyjak?
Zalana świeża oliwa i łopel zadowolony. Niestety przy wymianie wyszło że olej cieknie z turbiny trochę dziwie bo na wejściu przewodu z filtra powietrza do turbiny. Dymienia nie zaobserwowałem więc nie cieknie po stronie gorącej. Na razie nie jest na tyle źle żebym musiał jeździć z bańką ale orzygana cała miska i osłona pod silnikiem
. Trzeba będzie myśleć o wymianie.
Trochę poczytałem że sprężarka może być ok a wina leży po stronie odmy.
Trochę poczytałem że sprężarka może być ok a wina leży po stronie odmy.
Neonixos666 napisał(a):Trochę poczytałem że sprężarka może być ok a wina leży po stronie odmy.
Dokładnie
A przyczyn może być sporo. Odma to Ci czasem nie zamarzła? Bo to wbrew pozorom dość groźne zjawisko. Zablokowanie przewietrzania skrzyni korbowej może nawet, w skrajnych wypadkach, wysadzić uszczelniacze z wału.
Nadmiar oleju walący z odmy może też zwiastować już spore zużycie motorowni.
Jak odma zamarźnie to jest xujowo, w takim 1.4 16V w VAG stosowanym w pierdylionie samochodów typu golf / polo / fabia / ibiza szły się truchtać głowice przez to.
A teraz kilka słów prawdy od Kolonki, mówię jak jest, wewnętrzne kierunkowskazy w tylnych światłach zespolonych nowego mondeło są badziewie widoczne jeśli delikwent hamuje.
A teraz kilka słów prawdy od Kolonki, mówię jak jest, wewnętrzne kierunkowskazy w tylnych światłach zespolonych nowego mondeło są badziewie widoczne jeśli delikwent hamuje.
Stała pod ścianą prężąc kakao
nie, ale miałem dziś okazję skasować saaba o mercedesa GLE którego kierowniczka chyba nie spodziewała się że jak wciśnie pedał z napisem "wydymaj auto obok" to nie wszystko się powiedzie i będąc pół maski przedemną nadal cięła pasem rozbiegowym, niestety albo stety zabrakło mi jaj widząc że tym 2+t mastodontem nie wyhamuje i puściłem ją przed siebie mimo że nie bardzo to lubię. A Mondeo widziałem z perspektywy 2 czy 3 aut przed sobą jak hamuje i próbuje się wbić w sznurek aut sunących prawilnym pasem, tylko że wogóle tego zamiaru w mondeo nie widać bo "stop" zaślepia wszystko inne łacznie z kierunkiem który jest w jego środku, także nie wiadomo czy hamuje, czy hamuje i skręca.
Stała pod ścianą prężąc kakao
JohnnyB napisał(a):Znaczy się w pupę wjechałeś ?

500zł ta przyjemność (bez oświadczenia, bo jak zobaczyłem ile mi oc skoczy to się załamałem) + maska i lampa 300zł. Mogło być gorzej.