Czateria...cd
nie wydaje wam się że ostatnie zdanie sugeruje że DPF dodaje mocy?
Samochód napędzany był także silnikiem wysokoprężnym JTD o pojemności 2.4 l i mocy 150 KM, który w 2003 roku został wyposażony w układ wtryskowy common-rail drugiej generacji i głowicę o czterech zaworach na cylinder, dzięki czemu zwiększono moc do 175 KM, a następnie dodając filtr cząstek stałych moc wzrosła do 185 KM[4].
Stała pod ścianą prężąc kakao
Może tak mylnie brzmieć ale raczej chodziło autorowi o to że przy dodaniu filtra zwiększono moc.
Za 2.4 jtd się rozglądasz?
Za 2.4 jtd się rozglądasz?
W święta musi się coś stać. Tym razem na sam koniec..
Nie zwracać uwagę na czystość, a raczej brak. Taka była pogoda na święta.
Pojechałem sobie wieczorem do sklepu po picie i zaparkowałem Volvo pod blokiem wzdłuż ulicy po lewej stronie. Tak jest rozwiązany parking. Wysiadłem i zdążyłem przejść 5 metrów. Mega huk, odwracam się i widzę jak Golf jedzie na dwóch kołach po zderzeniu z Volvem i wpada w auto jadące z drugiej strony..
Lampa, zderzak, błotnik, lusterko, przednie drzwi, tylne drzwi, obie listwy na drzwiach "chromowane".
Jakieś 60/70cm od ziemi na drzwiach jest ślad opony tej przemiłej Pani.. Jej golf miał miesiąc i oprócz blachy odpadło mu koło..

Pojechałem sobie wieczorem do sklepu po picie i zaparkowałem Volvo pod blokiem wzdłuż ulicy po lewej stronie. Tak jest rozwiązany parking. Wysiadłem i zdążyłem przejść 5 metrów. Mega huk, odwracam się i widzę jak Golf jedzie na dwóch kołach po zderzeniu z Volvem i wpada w auto jadące z drugiej strony..
Lampa, zderzak, błotnik, lusterko, przednie drzwi, tylne drzwi, obie listwy na drzwiach "chromowane".
Jakieś 60/70cm od ziemi na drzwiach jest ślad opony tej przemiłej Pani.. Jej golf miał miesiąc i oprócz blachy odpadło mu koło..

[quote="Bartek1986"]W święta musi się coś stać. Tym razem na sam koniec..
Pojechałem sobie wieczorem do sklepu po picie i zaparkowałem Volvo pod blokiem wzdłuż ulicy po lewej stronie.
W święta do sklepu?
Pojechałem sobie wieczorem do sklepu po picie i zaparkowałem Volvo pod blokiem wzdłuż ulicy po lewej stronie.
W święta do sklepu?
ela323f napisał(a):W święta do sklepu?
Miał uschnąć z powodu świąt?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ela323f napisał(a):W święta do sklepu?
Jezu... Już tłumaczę
Pojechałem do sklepu alkoholowego po czteropak piwa, aby umilić sobie turniej w Fife
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No stało się tak, że tam jest przejazd na 1,5 samochodu. Jechała tak, że miała zajęty pas zaparkowanymi autami i zapierdzielała. Z drugiej strony jechało auto i chciała uciec.. Nie udało się.
Od 20 minut słucham muzyki, którą puszcza ubezpieczalnia. Oszaleje zaraz.

Chyba od razu śmigaj do Volvo z autem. Moje byłe S60 miało małą przygodę, ASO wyceniło wszystko na 12 tyś, zderzak, błotnik do lakieru, lampa do wymiany. Kolega w XC60 miał mniejsze szkody niż ty, naprawa wyszła 25 tyś pln.......
..::Born To Rise Hell::..
Zgłoszone. Czas ogarnąć jakąś hybrydę na czas naprawy
Dzwonie dalej..
Zaparkowałbym na swoim ulubionym miejscu gdzie stało 5 minut wcześniej ale kolega na serwerach czekał
Dopisano 27 gru 2017 12:27:
[tiiit]. Święta. W wypożyczalniach nie ma aut

Dzwonie dalej..
Krzemol1994 napisał(a):I sam widzisz jak alkohol szkodzi
Zaparkowałbym na swoim ulubionym miejscu gdzie stało 5 minut wcześniej ale kolega na serwerach czekał

Dopisano 27 gru 2017 12:27:
[tiiit]. Święta. W wypożyczalniach nie ma aut

Cicho
Może uda się jakąś Octavie wyrwać
Najcichsze z tych aut słychać z kilometra, a ja jestem już stary i jadę jutro do Wrocławia![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może uda się jakąś Octavie wyrwać

Najcichsze z tych aut słychać z kilometra, a ja jestem już stary i jadę jutro do Wrocławia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)