Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Właśnie kupiłem jej dwie oponki zimowe Goodyear UG8
.
Zakupione świece, olej, filtr oleju, powietrza i kabinowy. Niedługo biorę się za wymianę (obym tylko świec nie ukręcił, to mój pierwszy raz
)
edit:
ah i bym zapomniał – wymontowałem schowek na napoje i umyłem, bo wylał mi się tam syrop na kaszel

edit:
ah i bym zapomniał – wymontowałem schowek na napoje i umyłem, bo wylał mi się tam syrop na kaszel

- Od: 5 lut 2012, 00:41
- Auto: Mazda 6, 2002
L3 2.3 166KM
- Od: 5 paź 2012, 21:29
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 B+G 1997r
Poza okolicznościowym obchodem, przedmuchałem wydech. Na szczęście mam jedną rurę, więc poszło szybko.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Wczoraj przy C4 zrobiłem/wymieniłem:
-nowy olej Mobil 0W40, oczywiście z filtrem i gumowaną podkładką korka spustowego,
-antenka do CB Pirat II,
-przeróbka instalacji pod trójnik gniazda zapalniczki (teraz uciągnie prawie wszystko)
-nowy olej Mobil 0W40, oczywiście z filtrem i gumowaną podkładką korka spustowego,
-antenka do CB Pirat II,
-przeróbka instalacji pod trójnik gniazda zapalniczki (teraz uciągnie prawie wszystko)
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Ja założyłem do swojej Magdaleny dwie nowe zimóweczki . Bo na starych nie chciała mnie wozić 

Dzisiaj wymieniłem oświetlenie przełączników na kokpicie: awaryjne i ogrzewania szyby oraz podswietlenie panelu nawiewu i popielniczki 

-
prestoneq