Alkoholowy kącik MazdaSpeed
sewo napisał(a):Po mitingu alkoholowym w Koninie stwierdzam że... dobrze że te zloty są tylko 2 dniowe![]()
psssssssssst Wareczka
seeeeeeeeeeewo

ja na ustabilizowanie cisnienia wódka+cola
O w mordę!

Musiałem wstać o 6, a żołądek mam przewrócony na lewą stronę
. Wstałem, wskoczyłem w garniak, porwałem aktówkę i wybiegłem z domu do roboty, po paru minutach orientując się, że zapomniałem zabrać książki do poczytania w drodze i śniadania. Na szczęście żona to przewidziała i zapakowała mi kanapki, choć zazwyczaj zostawia je w lodówce
.
Od siebie dodam, że nie polecam wódki o smaku pieczonego chleba. Tak, tak – jest taka

Musiałem wstać o 6, a żołądek mam przewrócony na lewą stronę

Od siebie dodam, że nie polecam wódki o smaku pieczonego chleba. Tak, tak – jest taka

Radex napisał(a):ino prezes dumnie podtrzymywał tradycje![]()
no szkoda, że sam... całe towarzystwo alkomatów było z Tobą
nemi napisał(a):żołądek mam przewrócony na lewą stronę
dobrze Wam tak... bo pić to trzeba umieć

Ja z racji tego że od jutra do nowej Pracy to Dwa Żywce na
początek dobrze zapowiadającego sie tygodnia 

Browar Czarnków – Piwo Noteckie, najlepiej ciemne
Ogólnie wszystko co wypływa z mniejszych browarów, nie skażonych korporacyjnym shitem

Ogólnie wszystko co wypływa z mniejszych browarów, nie skażonych korporacyjnym shitem
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
A dzięki wielkie przyda sie choć temat mi już mi znany tak ze wchodzę w za kulisy bez obawy
więcej w wątku praca jak ob lukam co i jak
więcej w wątku praca jak ob lukam co i jak
Z zasady Regionu to Leżajski bo urodzony w Ustrzykach (jak śpiewa KSU najlepsze piwo to leżajski full gulu gul)
Ale zawsze staram się poznać smaki i uroki piwa w danym regionie gdzie spędzam dłuższy czas
(tzw. napitki tubylcze
)

Ale zawsze staram się poznać smaki i uroki piwa w danym regionie gdzie spędzam dłuższy czas
(tzw. napitki tubylcze