Gib napisał(a):gwoli ścisłości to były 0,35 o ile pamiętam i nadal są np. Seagrams Gin takie sprzedaje.
Faktyczni to 0,35. Na razie mamy jakiś tam zapas 0,1 ale pewnie niedługo i u nas będzie drożej, jakoś wątpię żeby to ograniczyło ich sprzedaż.
www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):gwoli ścisłości to były 0,35 o ile pamiętam i nadal są np. Seagrams Gin takie sprzedaje.
marek napisał(a):
przy różnych parametrach wpłata/wykup/ilość rat nie można porównywać ofert, bo RRSO będzie różne
Gib napisał(a):Udało mi się wyrwać jeszcze dwie mirindy 1,5 po 3,5 zł
JohnnyB napisał(a):Zarezerwowoałem apartament na Majorce na 2 tygodnie w lipcu .
JohnnyB napisał(a):P.S. Zarezerwowoałem apartament na Majorce na 2 tygodnie w lipcu .
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):Zarezerwowoałem apartament na Majorce na 2 tygodnie w lipcu .
może tam coś kupisz dobrego
prezes83 napisał(a):Dzięki, waham się
nemi napisał(a):No i też siedzę od godziny nad mapą . Raczej nie chciałbym jechać więcej niż 1500 km.
JohnnyB napisał(a):Jeśli szukasz oszczedności, to sa tańśze saturatory. Soda nie ejst najtańśza
Apartments offer all the comforts of home without the restraint of clothes
JohnnyB napisał(a):Niestety, ale wygląda na to ze najważniejszym dokumentem w EU w tym roku będzie karta szczepień a nie paszport.
I jakiekolwiek wyższe akty prawne nie będą tutaj miały absolutnie znaczenia. Nie zaszczepisz się, zostanie ci zabrane prawo do dostępu do kultury, swobodnego podróżowania itp. eh.
prezes83 napisał(a):Dzięki, waham się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości