JohnnyB napisał(a):Ja przy 2 latach , 40% wykup 18% 104,21. Dokladnie takie mam na forda przy 20%, 36 miesiecy, 1%. W PKO, santander i mleasing ponad 105%.
Myslalem ze zejde ponizej 104.
Wyjscie nie mam nizej nie zejdzie PKO a jestem zadowolony jak na razie wiec nie bede szukal dalej.
Nie dostalem jeszcze wyceny polisy oraz GAP. Ale chyba ponizej 6kpln za obie nie zejde.
przy różnych parametrach wpłata/wykup/ilość rat nie można porównywać ofert, bo RRSO będzie różne – kiedyś znalazłem taki kalkulator, przy którym po wklepaniu kwoty zakupu, pierwszej wpłaty, wykupu i ilości rat ustawiało się oprocentowanie do znanej wysokości raty i nawet dzielił raty na kapitałową i odsetkową, więc widać też było jak się spłaca auto w czasie, więc można było sobie porównać atrakcyjność oferty także na różne parametry wejściowe.
btw, mi w millennium wychodziło najlepiej (chyba 20zł na racie
)przy stałym oprocentowaniu (mleasing miał trochę lepszą ofertę, ale oprocentowanie zmienne, więc nie chciałem ryzykować)
Dopisano Śr sty 06, 2021 0:39:26:nemi napisał(a):estem sam w domu i musiałem zrobić zakupy. Ceny mnie zaciekawiły
kosmos, ciekawe czy podatek cukrowy obejmuje koncentraty do Sody