I wszystko by loby git, gdyby nie fakt, że domek ma tylko jeden kibel
Czateria...cd
No może być dramat – obsada większa a kibli mniej 
Wypadałoby wprowadzić w tym roku przynajmniej zakaz serfowania

Wypadałoby wprowadzić w tym roku przynajmniej zakaz serfowania
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Wypadałoby wprowadzić w tym roku przynajmniej zakaz serfowania
Julo chyba dalej ma odznakę
Żeby się nie skończyło tak, że laski zabiorą kibel i klucz a nam dadzą wiadro za domkiem i kij do odganiania dzikiej zwierzyny
Ale wciąż mamy dobry przelicznik ludzi na kibel/prysznic.
Pracuję z ziomkiem który kiedyś w marynarce wojennej UK służył. Był oficerem na atomowej łodzi podwodnej – tam podobno jeden kibel i 1 prysznic przypadają na 40 marynarzy. W przypadku oficerów przelicznik to 1 na 16
brii napisał(a):Jeger + Kofola już się chłodzą
Kasia na pewno już się cieszy
Xenocyd napisał(a):Pracuję z ziomkiem który kiedyś w marynarce wojennej UK służył. Był oficerem na atomowej łodzi podwodnej – tam podobno jeden kibel i 1 prysznic przypadają na 40 marynarzy. W przypadku oficerów przelicznik to 1 na 16
A załoga była koedukacyjna, bo jakoś wątpię w to czy wszyscy weszli na jednej zmianie do kibla jeśli była koedukacja

Trusted computing – Yes or No?
No właśnie mieliśmy na ten temat dyskusję z nim 
Nie ma kobiet z kilku powodów:
– kilkudziesięciu kolesi którzy na przykład przez 3-4 miesiące na patrolu siedzą tylko w tym okręciku, jakby były laski to by były chyba mocno zużyte po takim rejsie
Okręty atomowe w trakcie patrolu nie mogą zobczyć z kursu czy popłynąć do lekarza. Na pokładzie jest lekarz i sprzęt do przeprowadzenia nawet operacji jak zajdzie taka potrzeba.
– zmiany tam są po 6 godzin ale nie masz swojego łóżka, znaczy się połowa kima 6 godzin, druga połowa tyra, później zmiana i tak co 6 godzin – jak wygonić kobietę z łóżka po 6 godzinach (szczególnie jakby tam była użyuwana
– kibel i prysznic – wyobraź sobie, że 40 osób wstaje a jedna laska blokuje prysznic kwadrans, bo goli nogi
Nie ma kobiet z kilku powodów:
– kilkudziesięciu kolesi którzy na przykład przez 3-4 miesiące na patrolu siedzą tylko w tym okręciku, jakby były laski to by były chyba mocno zużyte po takim rejsie
– zmiany tam są po 6 godzin ale nie masz swojego łóżka, znaczy się połowa kima 6 godzin, druga połowa tyra, później zmiana i tak co 6 godzin – jak wygonić kobietę z łóżka po 6 godzinach (szczególnie jakby tam była użyuwana
– kibel i prysznic – wyobraź sobie, że 40 osób wstaje a jedna laska blokuje prysznic kwadrans, bo goli nogi
Ja myślę, że kobiety byłyby dużo gorsze 
Zapomniałem ostatnio, ze Szwajcaria to nie EU i według operatorów GSM łapie się do strefy 2, razem z krajami afrykańskimi... w zwizku z powyższym za całe 2,4 MB transferu danych popłynłem prawie 80 zł
Dobrze, że se YT nie odpaliłem albo spotify 
Zapomniałem ostatnio, ze Szwajcaria to nie EU i według operatorów GSM łapie się do strefy 2, razem z krajami afrykańskimi... w zwizku z powyższym za całe 2,4 MB transferu danych popłynłem prawie 80 zł

Nie wchodzi. Sprawdzałem.PeKa napisał(a):Dokładnie o Puga chodziło. Ale jeśli ma tam wejść fotelik, to jest to kiepski pomysł
W dodatku żona musiała siedzieć za mną, bo przez fotelik siedzenie pasażera było za bardzo odsunięte.
Odrzuć pomysł na samym starcie
Pytanko, ktoś robił jakieś ankiety online ?
Potrzbne mi coś na 1 miesiąc, ale nie za worek pieniędzy i jednoczesnie musi obsługiwać wszytskie mozliwe pytania t.j. otwarte, zamkniete, wielokrotego wyboru itp...
Za każdą sugestię dziękuję.
Potrzbne mi coś na 1 miesiąc, ale nie za worek pieniędzy i jednoczesnie musi obsługiwać wszytskie mozliwe pytania t.j. otwarte, zamkniete, wielokrotego wyboru itp...
Za każdą sugestię dziękuję.
..::Born To Rise Hell::..