Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Sprawdziłem ciśnienie w kołach i obsypałem trutką na gryzonie 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Zrzucone 2 tony soli na myjce, odkurzona, wyczyszczona w środku. A na deser zamontowana końcówka wydechu: viewtopic.php?f=332&t=142399&p=2469872#p2469872 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 10 gru 2010, 14:55
- Auto: 323F BJ 2.0 DITD 2000r.
Magda pod choinkę dostała nowy akumulator
Dziś rano, po pięciu latach użytkowania staruszek Berga odmówił posłuszeństwa, ale webasto jeszcze się z niego nagrzało
Lżejszy o pieniążka w wysokości 380 PLN zmierzam ku świętom, które w tym roku nie będą takie jak poprzednio

Dziś rano, po pięciu latach użytkowania staruszek Berga odmówił posłuszeństwa, ale webasto jeszcze się z niego nagrzało
Lżejszy o pieniążka w wysokości 380 PLN zmierzam ku świętom, które w tym roku nie będą takie jak poprzednio

- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku
I to w BA :O Chyba butla z poldona na cały bagażnik 
Ja dzisiaj przeprowadzałem nowy przewód głośnikowy do drzwi kierowcy – katorga, nie polecam
Ja dzisiaj przeprowadzałem nowy przewód głośnikowy do drzwi kierowcy – katorga, nie polecam
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Osz Ty bezbożniku
Ja nie robię nic przy aucie w święta, ani w niedzielę bo zawsze wtedy coś odwalę, albo palucha lub inną część ciała uszkodzę
Więc idąc teorią Grzyby to zrobiłem, ale NIC
Ja nie robię nic przy aucie w święta, ani w niedzielę bo zawsze wtedy coś odwalę, albo palucha lub inną część ciała uszkodzę
Więc idąc teorią Grzyby to zrobiłem, ale NIC
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
brencik napisał(a):prezes83 napisał(a):To masz dupny zbiornik Panie!
Pewnie połowo do kanistra na zapas
Po 1 to nie Panie jak już to Pani
A co do baku to jak już wyjeżdżę cały LPG to wchodzi od 45-49 litrów więc nie wiem co to za zbiornik. Ubolewam nad tym bo zajmuje 3/4 bagażnika.
W temacie dolany olej do silnika i uzupełniony płyn do spryskiwaczy
- Od: 31 lip 2012, 21:37
- Auto: Mazda 323f, silnik 1,5 benzyna + LPG
No dziś to będzie tego sporo.....
No nic, pogięły się tarczę dzięki tej naszej "zimowej pogodzie" i drogom pełnym kałuż. Padły zaciski, znaczy się tłoczków brak, no i pękła osłona przegubu i przegub gruchocze, do tego jakieś sworznie itp, no i jak już tak rachunek jest spory wymienię olej z filtrem.....
Klocki hamulcowe z przodu w sumie były na wykończeniu, ale tarcze miały raptem 50 tyś, do tego aby je wymienić trzeba wybijać piastę ze zwrotnicy, zatem i łożyska przód też do wymiany.....
a zapomniałem......zaciski z tyłu też amen......
No nic, pogięły się tarczę dzięki tej naszej "zimowej pogodzie" i drogom pełnym kałuż. Padły zaciski, znaczy się tłoczków brak, no i pękła osłona przegubu i przegub gruchocze, do tego jakieś sworznie itp, no i jak już tak rachunek jest spory wymienię olej z filtrem.....
Klocki hamulcowe z przodu w sumie były na wykończeniu, ale tarcze miały raptem 50 tyś, do tego aby je wymienić trzeba wybijać piastę ze zwrotnicy, zatem i łożyska przód też do wymiany.....
a zapomniałem......zaciski z tyłu też amen......
..::Born To Rise Hell::..