Czateria... 2021
Zapraszam po 530i 
Dla siebie, bardzo chetnie. Moja zona jednak ma awersje do BMW.....
Juz dawno stwierdzilem ze najtaniej, najszybciej to dla mnie wymienic zone
.
PS ile za nie krzyczysz ?
Juz dawno stwierdzilem ze najtaniej, najszybciej to dla mnie wymienic zone
PS ile za nie krzyczysz ?
..::Born To Rise Hell::..
Szczerze mówiąc jeszcze nie wiem – czekam na podliczenie kosztów. Myślę, że ok 130 tysięcy. Rocznik 18 i 6k przebiegu więc raczej cena dobra biorąc pod uwagę silnik i wyposażenie.
Generalnie już dziś by byla gotowa – brakuje chłodnicy bo niestety jest ich tyle wersji, że ciężko trafić odpowiednią, a już 2 razy wymieniałem
Mam nadzieję, że jutro znajomy da znać, że ma odpowiednią.
Generalnie już dziś by byla gotowa – brakuje chłodnicy bo niestety jest ich tyle wersji, że ciężko trafić odpowiednią, a już 2 razy wymieniałem

JohnnyB napisał(a):Juz dawno stwierdzilem ze najtaniej, najszybciej to dla mnie wymienic zone .
Zawsze dobrze mieć jakiś wyjście

Nie, po męsku na tył
ale dokładnie 530i czyli teraz 2.0 252 km.
Osobiście przyzwyczaiłem się już do 4x4, ciekaw jestem różnicy w jeździe, chwile się tym pobawię, albo dłuższa chwile jak się nie sprzeda
Osobiście przyzwyczaiłem się już do 4x4, ciekaw jestem różnicy w jeździe, chwile się tym pobawię, albo dłuższa chwile jak się nie sprzeda

JohnnyB napisał(a):Dla siebie, bardzo chetnie. Moja zona jednak ma awersje do BMW.....
wnioskuję, że kiedyś relacje z żoną były lepsze
JohnnyB napisał(a):.
W przyszłym roku planuje zakup, budżet powinien nie przekraczać 60 tyś. Planowałem 318i, 320i , ale ostatnio zacząłem zerkać na e60.
Ma Ktoś jakieś stare mechaniczne zegarki, które mu po szafach zalegają?
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
No i co wtedy kupiłem ?
S60
.
To były czasy kiedy jeszcze mogłem mieć chociaż swoje zdanie
. Teraz to ja nawet w domu na głos takich herezji nie odważę się powiedzieć
.
To były czasy kiedy jeszcze mogłem mieć chociaż swoje zdanie
..::Born To Rise Hell::..
Ja jakoś totalnie wy kluczam aut ale z "premium" mam jakąś awersję do audi chociaż Q8 i linia RS mi się bardzo podobają. Jednak zdecydowanie by padło na konkurencję. Nim kupiłem Macana, a póżniej 340i spoglądałem na V60 ale w najmocniejszej hybrydzie konfigurator zatrzymywał mi się na 400k, a to już jakiś absurd jak za takie auto.
Nadleśnictwo oferuje że można samemu wybrać drzewko i je własnoręcznie ściąć. Ciekawe czy można przyjechać z własną piłą 
Już widzę te miny jak bym wyciągnął MS 341 z prowadnicą 50 cm do choineczki.
Już widzę te miny jak bym wyciągnął MS 341 z prowadnicą 50 cm do choineczki.

Neonixos666 napisał(a):jak bym wyciągnął MS 341 z prowadnicą 50 cm do choineczki.
Za jednym cięciem ze trzy choineczki by padły i to bez zbędnego rozmachu..

Historie mojej młodości :
Pytam ojca czy nie chce się zamienić dałbym mu MS 341 a On by mi dał Husqvarnę 51 którą mu robiłem. Powiedział że za ciężka ta piła dla niego
dziś naostrzył łańcuch i powiedział że super maszyna. 
Beny napisał(a):Następny dom muszę kupić parterowy, wieszanie lampek 4m nad ziemią z drabiny to średnia przyjemność
Pffff, czysta przyjemność! Mam do zamontowania parapet zewnętrzny o długości 3,60m na wysokości 3,20m, chcesz się zamienić?
Neonixos666 napisał(a):Pytam ojca czy nie chce się zamienić dałbym mu MS 341 a On by mi dał Husqvarnę 51 którą mu robiłem. Powiedział że za ciężka ta piła dla niegodziś naostrzył łańcuch i powiedział że super maszyna.
Za rok pojadę na mazury a tam ani jednego drzewa nie będzie
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Za rok pojadę na mazury a tam ani jednego drzewa nie będzie
Ogólnie sporo jest rezerwatów przyrody gdzie nie jest przeprowadzane pozyskiwanie drewna wic tak źle nie jest ale są w okolicy duże firmy które przetwarzają drewno, Ikea, Egger, jest jeszcze jakiś w Piszu. Jest jeszcze firma w Pasymiu która wszystkie odpady z drewna przepuszcza przez rębak i jedzie to wagonami do Warszawy.