Czateria...cd
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
PeKa napisał(a):Pani skrecila w lewo, gdy konczylem ja wyprzedzac. Nic to, sama chciala niebieskich
hydrowozem?
czyli już taniej niż 3,5kPLN ?
Mój znajomy chyba jest zasinteresowany twoją cytryną. Jutro bede z nim gadał. Jak coś to odezwe się.
Mój znajomy chyba jest zasinteresowany twoją cytryną. Jutro bede z nim gadał. Jak coś to odezwe się.
..::Born To Rise Hell::..
Neonixos666 napisał(a):hydrowozem?
Tak.
JohnnyB napisał(a):czyli już taniej niż 3,5kPLN ?
No taniej. Dramatu nie ma. Rysa z drzwi, myślę, że do spolerowania, zderzak na odboju do malowania, bo porysowany do białego, nadkole do klepania i malowania. Szkoda zgłoszona.
Śmiało, zostawię swój numer
A jutro mam nadzieje, że wrócę do domu L3.
czyli szkoda całkowita? 

No to zawsze mogło być gorzej. Z drugiej strony szkoda zawsze jest szkoda. Tak z ciekawości zapytam – jak się na to wszystko zapatrujesz?
-
NocnyTygrys
Cudowna kombinacja, jakby buda była zdrowa to bym kupił żeby zadawać szyku na zlotach Mazdaspeed 

Trusted computing – Yes or No?
Dzięki, tego szukałem. I mam znacznie tańsze auto na zamianę przez przypadek... To nie może być tylko zbieg okoliczności – to przeznaczenie.loockas napisał(a):nemi, znalazłem Ci furę. Nie dziękuj, to była przyjemność
https://www.olx.pl/oferta/mazda-rx8-jed ... qlDBZ.html