Czateria...cd
loockas napisał(a):PeKa napisał(a):Warty uwagi?
Ja wiem, ja mam już zepsutą głowę ale 2.0 125km nie widzę w tej budzie. W Scenicu mam 5km więcej i turbo i uważam, że to takie prawie optimum do tej budy. Tutaj mamy większe auto, wyższe, cięższe... No nie wiem.
Facet podal moc w kW. To jest 2.0T 170 KM.
sq2jul napisał(a):O z kuriera wycięty. Zobaczcie specyfikację i ceny
https://www.hyundai.pl/Samochod/Sportowe/i30n/
Topowa wersja nieco droższa niż poprzedni R.S. i w rewirach Type-R ale najtańsza wychodzi podobnie jak MX-5 160KM, może się tego trochę na drogach pojawić
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ND ma 150KMbrii napisał(a):sq2jul napisał(a):O z kuriera wycięty. Zobaczcie specyfikację i ceny
https://www.hyundai.pl/Samochod/Sportowe/i30n/
Topowa wersja nieco droższa niż poprzedni R.S. i w rewirach Type-R ale najtańsza wychodzi podobnie jak MX-5 160KM, może się tego trochę na drogach pojawić
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Mamy na czaterii kogoś z Radomia
? Potrzebuje wstępne oględziny auta 
Hmm nam też ciągle spieniacz siada. Tak średnio 1 na miesiąc się poddaje.JohnnyB napisał(a):eh....Jura w pacy się popsuła....nie działa spieniacz mleka.....jak żyć!!!!!?????
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):ND ma 150KM
No to mają błąd w oficjalnym katalogu
no ja jakoś sobie z mlekiem radzę, jak nie przesadzam
, a tu taki zonk.....no nic, wpiłem bez mleka,
Ktoś używał polerki oscylacyjnej ? Ostatnio polerowałem zwykłą, ale bawiłem się na starych autach, dużo grubszy lakier, trudniej się przeciąć, przypalić a i w razie czego szkoda nie było. Ostatnio się nudzę, w garażu teścia mam prąd to moze bym sobie fury przepolerował.......
Ktoś używał polerki oscylacyjnej ? Ostatnio polerowałem zwykłą, ale bawiłem się na starych autach, dużo grubszy lakier, trudniej się przeciąć, przypalić a i w razie czego szkoda nie było. Ostatnio się nudzę, w garażu teścia mam prąd to moze bym sobie fury przepolerował.......
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):chociaż nie mam mocy trawienia mleka
Moja żona właśnie traci tą moc – próbuje się ratować kozim, co niestety jest dosyć przykre dla otocznia
Kozie chyba wali sierścią?
Ostatnio byłem chyba w najlepszej restauracji w Zamościu. Wziąłem zestaw różnych pierogów (bardzo lubię
) i chyba 4 były z dziczyzną. Nigdy nie lizałem sarny czy jakiegoś innego dzika, ale smakowało/śmierdziało sierścią zwierzęcia. Nie dałem rady tego zjeść.
I tak się zastanawiam, czy to normalne (raczej w tej knajpie nie odwałają jakiejś lipy), czy ktoś coś schrzanił. Ostatnio dziczyznę jadłem sto lat temu i nie pamiętam czy też był taki syf.
Ostatnio byłem chyba w najlepszej restauracji w Zamościu. Wziąłem zestaw różnych pierogów (bardzo lubię
I tak się zastanawiam, czy to normalne (raczej w tej knajpie nie odwałają jakiejś lipy), czy ktoś coś schrzanił. Ostatnio dziczyznę jadłem sto lat temu i nie pamiętam czy też był taki syf.
nemi napisał(a):Kozie chyba wali sierścią?
Dobrze by było, niestety wali kozą... Zoofilem nie jestem i mam z tym potem problem
nemi napisał(a):I tak się zastanawiam, czy to normalne (raczej w tej knajpie nie odwałają jakiejś lipy), czy ktoś coś schrzanił. Ostatnio dziczyznę jadłem sto lat temu i nie pamiętam czy też był taki syf.
Pewnie ktoś się pośpieszył i nie ogolił padliny przed wrzuceniem do gara – jakiś czas temu jadłem kiełbasę z dziczyzny i nie było czuć sierścią