Kontrowersyjny tuning

- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Troll Bagienny napisał(a):http://allegro.pl/item319021811_diablo_tuning_83_r_bezwypadkowy.html
Cholercia... nie zdążyłem go chwycić na ulicy.... już od jakiegoś czasu sie czaiłem żeby mu ffotke strzelić

- Od: 11 maja 2006, 09:00
- Auto: Nysa dizel
A ja to troszkę rozszerzę:
. Na konieć z powodu narodzin małego Sneidi, sprzedawca jest daleki od szczęścia...
To jedna z dziwniejszych aukcji...
Pozdrawiam
..::GofNet::..
Sneidi napisał(a):Autko tuningowałem samemu.
Sneidi napisał(a):Auto użytkowała kobieta! Więc nie było przeciągane
Sneidi napisał(a):Samochód ślicznie wbija się na obroty, chodzi elegancko zarówno na niskich jak i na wysokich obrotach.
No tak... Auto tuningowane dla kobiety, która nim jeździ, a mimo tego zarówno niskie, jak i wysokie obroty dobrze są znane sprzedającemu. Na dodatek powiększa mu się rodzina i dlatego jakaś tam kobieta musi zmienić auto na inneSneidi napisał(a):powiększa mi się rodzinka i wypada przesiąść się w coś większego :(

To jedna z dziwniejszych aukcji...
Pozdrawiam
..::GofNet::..
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
hmm

U mnie w okolicy też jeździ coś podobnego, tylko kolor ma zwyczajny jakiś zielony, ale buda polonez truck, zawieszenie nie wiem z czego napęd 4x4, silnik nie mam pojęcia z czego, ładnie bulgotał, no i kiedyś widziałem to auto w akcji, musze przyznać, że wrażenie całkiem pozytywne, nie jeden by się zdziwił, choć dość smiesznie to wygląda, i moim zdaniem, jak na taką rzeźbe, to mógł ktoś wybrać bude z czegoś innego ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
Przypomnialem sobie nazwe tego ustrojstwa... polonez analog ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Ból.
Don z przykrością stwierdzam, że było to parę lub parenaście stronek wcześniej
Jak już wcześniej wspomniałem, gdyby pozrywać naklejki mamy całkiem ładne auto w dodatku z pakietem GT
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Troll Bagienny napisał(a):http://allegro.pl/item319021811_diablo_tuning_83_r_bezwypadkowy.html
"...sportowy filter,magnetyzer do zmiejszenia dopływu paliwa,obroty silnika zmiejszone do 800 ob/min. ..."

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
bajer0 napisał(a):Przypomnialem sobie nazwe tego ustrojstwa... polonez analog
Analog miał wejść do seryjnej produkcji niestety FSO wykupili wtedy skośnoocy i wyprodukowano jeśli dobrze pamiętam jedynie 7 sztuk
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r