Czateria...cd
ostatnio jakiś przedstawiciel był i sprzedawał napój energetyczny ,,Patriota" nie długo będą napoje na Wszystkich Świętych, Boże Ciało i z okazji komunii 

Przygoda z C5 chyba dobiega końca. W piątek jechałęm na Dolny Śląsk, pod koniec trasy zaczęło coś buczeć z lewej strony. Szybka diagnoza pod domem rodzinnym – łożysko. Wróciłem do Waw, łożysko wczoraj wymienione, ale to nie to. Wszystko wskazuje na mechanizm różnicowy. Jedyny plus tego jest taki, że odnotowałem w drodze powrotnej najniższe spalanie, jakie udało mi się osiągnąć. Na 53L podtlenku 580km przejechanych.
Edit: nadrobiłem czytanie, Nemiego dalej nie ma?
Edit: nadrobiłem czytanie, Nemiego dalej nie ma?
Marcin napisał(a):Wisior mnie boli.![]()
Za długo w saunie!
dobrze, że tak nie skończyłeś

http://www.goodhousekeeping.com/life/news/a40303/man-gets-balls-stuck-in-ikea-chair/
PeKa napisał(a):nie lubię chodzić do sauny, ale żeby wisior bolał? Co w tej saunie trzeba robić?
Widzisz, a mogłeś sobie żyć spokojnie i spać spokojnie.
A jednak zapytałeś...
gaysauna.pl
Dział ogłoszeń. Sprawdź to!

Grzyby napisał(a):Ja to tylko zostawię....
Odkąd dziś wypiłem ciebie...
Nie muszę jeść, nie muszę spać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Marcin napisał(a):Przepraszam, czasem mogłem przegapić kilkadziesiąt stron...
Czy trytytka zaciśnięta na wisiorze przez dobę to będzie odpowiednia pokuta?
nie Tyyy