Czateria...cd
Jest moc.....
Konferencja pożarnictwa za mną.....było grubo.....beton jakich mało, chyba spotkania PZPN wyglądają podobie
, ale troche sie polansowałem
,
Konferencja pożarnictwa za mną.....było grubo.....beton jakich mało, chyba spotkania PZPN wyglądają podobie
..::Born To Rise Hell::..
Dobra, tydzień składający się z dnia świastaka powoli się kończy 
Ileż można widzieć dokładnie to samo śniadanie o dokładnie tej samej porze przy tym samym stoliku i kończyć dzień takim samym piwem w tym samym fotelu
Jeszcze pół dnia i zaczynamy podróż powrotną z wygnania
Ileż można widzieć dokładnie to samo śniadanie o dokładnie tej samej porze przy tym samym stoliku i kończyć dzień takim samym piwem w tym samym fotelu
Jeszcze pół dnia i zaczynamy podróż powrotną z wygnania
Bywało gorzej, zeszła sobota ostatnia nocka i to jest ból jak przy grillu o suchym pysku trzeba siedzieć.
Kiedyś w robocie można było browar wypić a teraz jak ochrona alko świeczki dostała, dmucham częściej niż za kierownicą
Kiedyś w robocie można było browar wypić a teraz jak ochrona alko świeczki dostała, dmucham częściej niż za kierownicą
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
A ja nie mam wolnych sobót. Żadnych.
Urlopu też mi nikt nie daje. I nawet nie mam jak zrobić szefowi na złość....
Jak żyć pani sołtys, jak żyć????
Urlopu też mi nikt nie daje. I nawet nie mam jak zrobić szefowi na złość....
Jak żyć pani sołtys, jak żyć????
zobacz w źródle kto jest faktycznie nadawcą. Podłożenie cudzej domeny w polu from to najczęstsza praktyka i niestety kula u nogi w protokole SMTP – możesz sobie wstawić co chcesz.
No własnie z klienta webowego szukam i nie mogę sie doszukac. Widzę że źródło jest z sieci tepsy (tepnet, do tego jest IP ale prywatne), nie widzę nic więcej w kliencie. Mogę to jakoś zweryfikować dokładniej ?
Dopisano 06 paź 2017 23:48:
W nagłówku Recived mam coś takiego:
Od:
Piątek, 6 Października 2017 17:01 <noreply@orange.pl>
użyj adresu...
Return-Path:
<noreply@orange.pl>
Received:
from 10.236.51.102 (EHLO ZE16MR02.tp.gk.corp.tepenet) ([10.236.51.102]) by mailin.tpsa.pl (MOS 4.4.2a-FCS FastPath queued) with ESMTP id HJS72223; Fri, 06 Oct 2017 17:01:12 +0200 (CEST)
Dopisano 06 paź 2017 23:48:
W nagłówku Recived mam coś takiego:
Od:
Piątek, 6 Października 2017 17:01 <noreply@orange.pl>
użyj adresu...
Return-Path:
<noreply@orange.pl>
Received:
from 10.236.51.102 (EHLO ZE16MR02.tp.gk.corp.tepenet) ([10.236.51.102]) by mailin.tpsa.pl (MOS 4.4.2a-FCS FastPath queued) with ESMTP id HJS72223; Fri, 06 Oct 2017 17:01:12 +0200 (CEST)
Jedyne co mnie zdziwilo to ze faktury dostaje z pl.orange.com, tutaj jest orange.pl, noreplay w oryginale jest z myslnikiem. Oczywiscie nr klienta byl zly i dziwne konto. Ale reszta identyczna.