marek napisał(a):Nie wiem jak teraz, ale kiedyś na polskie kempingi w dużej mierze przyjeżdżali ludzie autostopem lub pkp (bez biletu) po to, żeby chlać przez kilka tygodni, czasem porozrabiać na dyskotece itp
Mam wrazenie, że gdyby u nas tak wyglądały łazienki, to po jednym turnusie cały osprzęt sanitarny byłby na allegro/olx
nemi napisał(a):Płacili coś koło 100 zł nad naszym morzem. Byli zadowoleni, chociaż kible lata 80. Tylko bardzo czyste.
Ja się obawiam, że po jednej wizycie u nas bym się zniechęcił.
Zależy gdzie i mocno moglibyście się zdziwić. Tam gdzie my jeździmy jest nie gorzej jak pokazał nemi.
Ceny zróżnicowano, zależne od długości pobytu i lokalizacji (do wyboru domki lub Camper Park (tez z miejscami pod namioty).
Część wspólna sprzątana minimum 2 razy dziennie, w weekendy 3x.
W domkach od 50-90zł/os
Camper Park trzeba sumować i dzielić, przyczepa 15zł/doba, dorosły 30zł/doba, podłączenie prądu 10, podłączenie wody 10 (jest też kilka ujęć wody ogólnodostępnych).
Parking zawsze free.
http://atmosfera-sielpia.pl/nasz-osrodek/Dla niektórych to będzie zadupie, ale jeśli chodzi o wypoczynek z dziećmi – jest rewelacja. Przede wszystkim zalew jest płytki i równy. O nurkowaniu mowy nie ma. Za to w odległości 50m od brzegu, siedmiolatek cały czas ma głowę nad wodą

Imprez nie ma. Tzn są ale nie są to takie pijackie zjazdy z darciem ryja jak Marek wspomina. Rok temu było towarzystwo wynajmujące domek, którym wydawało się że jak zapłacili to mogą drzeć ryja do bólu i katować wszystkich dookoła ryczącym discopolo. Jeszcze dobrze się nie wprowadzili i ja poszedłem zwrócić im uwagę że nie są sami. Potem były 2 interwencje innych mieszkańców, niby się uspokoili ale ilość alko we krwi cały czas im rosła. Późnym wieczorem była interwencja właściciela i przyjazd policji. Jaśnie Państwo następnego dnia zwolnili domek. Kasy całej na pewno nie odzyskali (nie chciało mi się zagłębiać w regulamin ośrodka aż tak bardzo).
Generalnie każdy na dzień dobry dostaje info żeby szanować resztę wczasowiczów i z grubsza info co będzie "jak nie"

Jak widać się da. Ale ja bym takiego interesu nie potrafił prowadzić, bo bym pewnie kogoś zamordował
Dopisano 18 sie 2020 18:36:pamiętacie o pożyczkach z UP?
Zbliża się termin wypowiedzenia...