No dobra, wszyscy się chwalą screenshotami to ja też może coś pokażę. Niestety zawsze jak mam naprawdę fajna bitwę to zapomnę zrobić screena

także te moje screeny nie rzucają na kolana ale pokaże jakie są moje ulubione czołgi.
1. Najlepiej zarabiający pojazd non-premium bez premki – StuGI III. Tutaj taka przeciętna bitwa, do tego przegrana ale nałomotałem tego tałatajstwa troszeczkę aż mi się amunicja skończyła... cóż samemu bitwy się nie wygra

Uploaded with
ImageShack.com2. IS-3 tym czołgiem ciężko wyjść na plus bez premki. To jedna z bitew kiedy mi się udało

Uploaded with
ImageShack.com3.Hummel – w sumie na początku nienawidziłem go ale coraz bardziej zaczynam się przyzwyczajać. Tutaj [mam mały zasób słów - przepraszam] zrobiłem screena ale przynajmniej widać, że wpadł specjalista

Uploaded with
ImageShack.com4. PzKpfw IV – drugi po StuG'u najlepiej zarabiający czołg non premium. Tutaj taka zupełnie przeciętna bitwa

Uploaded with
ImageShack.com5. KV-1S to pierwszy czołg, którego "pokochałem"

Słaby pancerz ale przed jego działem muszą czuć respekt nawet VIII tiery

Uploaded with
ImageShack.com6. Matilda – zupełnie niepozorny czołg

ale kiedy mnie losują tylko z równymi IV tierami to jadę przed siebie i nawet nie zwracam uwagi, że ktoś do mnie strzela

Praktycznie prawie nikt nie jest w stanie przebić pancerza

zdarzały mi się akcje, ze wyjeżdżałem sam przeciwko 4 czołgom wroga i ich wszystkich zabijałem. Działo z małym damage (ok. 50) ale szybko strzela. Kiedy losuja mnie jeszcze z V tierami to muszę uważać jedynie na KV-1

Uploaded with
ImageShack.comTo tyle jeśli chodzi o opis moich ulubionych czołgów