Polecane gry komputerowe
Ja też wczoraj rekord arty zrobiłem bo 5 w jednej bitwie :–)
A co ma być w tym patchu?
A co ma być w tym patchu?
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
a może założymy jakiś team. i w ogóle zgadajmy się razem na jakąś bitkę...
może wieczorem?
ja też ostatnio zacząłem bardziej grać artylerią.
kupiłem jakiś czas temu SU-5(IV) oraz Grille (IV) i zbieram na SU-8 i Hummela.
po zagraniu lekkim, średnim oraz artylerią amerykańską stwierdzam że te czołgi to jest PIECE OF SHIT i szkoda na to czasu. jako że zacząłem grać artylerią to mam też m37, ale zasięg i reszta parametrów mocno słabsza od pozostałych nacji. wymaksuje to i sprzedaje w cholere
może wieczorem?
ja też ostatnio zacząłem bardziej grać artylerią.
kupiłem jakiś czas temu SU-5(IV) oraz Grille (IV) i zbieram na SU-8 i Hummela.
po zagraniu lekkim, średnim oraz artylerią amerykańską stwierdzam że te czołgi to jest PIECE OF SHIT i szkoda na to czasu. jako że zacząłem grać artylerią to mam też m37, ale zasięg i reszta parametrów mocno słabsza od pozostałych nacji. wymaksuje to i sprzedaje w cholere
Też właśnie wpadłem na pomysł założenia klanu mazdaspeed 
No niby tak, ale jak funkcjonują klany?
s i w y napisał(a):instaluję już to
O to może wieczorem do kompanii cię zaproszę :–) Tylko że ja mam już na III poziomie moją arty
Napisz jaki masz nick w grze :-P
ja na razie zainstalowałem sobie tylko paczkę najbardziej popularnych/podstawowych i dużo nie testowałem ale z tego co zdążyłem zauważyć to J1mB0's Crosshair jest bardzo fajny, użyteczny i miły dla oka. zarówno podczas grania czołgiem jak i artylerią
jeśli chodzi o przydatność to na pewno nieoceniony będzie mod pokazujący podczas namierzania wroga w jakie miejsce najlepiej go trafić aby wyrządzić jak najwięcej szkód. ale jeszcze nie znalazłem jak się on nazywa.
jeśli chodzi o przydatność to na pewno nieoceniony będzie mod pokazujący podczas namierzania wroga w jakie miejsce najlepiej go trafić aby wyrządzić jak najwięcej szkód. ale jeszcze nie znalazłem jak się on nazywa.
Dobra panocki robię update Tanków, może znowu pogram trochę, jak mina 2 dni i się ściągnie to badziewie 
nick: CruelFear
nick: CruelFear
-
Fasola
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
fifa 2012
call of duty
fight night
jak ktos chce po sieci pograc – karolbboy
call of duty
fight night
jak ktos chce po sieci pograc – karolbboy
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
cbr napisał(a):http://www.cdprojekt.pl/news/5978/DIABLO_III_15_MAJA
Widzę, że będę miał z kim grać w D3 na bettlenecie
Jeszcze 38 dni...
Nie mam nic przeciwko
Szkoda, że nie wyposzczą jakiegoś demo dla sprawdzenia czy będzie chodziło u mnie na laptopie
W takim wypadku ściągnę wpierw z torrenta grę, jeżeli pójdzie idę do empiku po oryginał 
-
2+2=5
cbr napisał(a):Nie mam nic przeciwkoSzkoda, że nie wyposzczą jakiegoś demo dla sprawdzenia czy będzie chodziło u mnie na laptopie
W takim wypadku ściągnę wpierw z torrenta grę, jeżeli pójdzie idę do empiku po oryginał
Mój kolega dostał się ba Beta Testy i podał mi swój login i hasło do konta na battlenecie, więc miałem przyjemność sprawdzenia jak gra się prezentuje..
Grałem barbarzyńca i magiem, powiem szczerze że... Gra wciągnie na dłuuuuuuuuuuugie godziny
-
2+2=5