OT robimy
PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
No to Forza ma ~500. A Premiumów w GT5 w dniu premiery było lekko ponad 200, więc z DLC pewnie ich liczba nie przekroczyła 300... No i w GT zawsze było 10odmian Skyline'a nie różniących się niczym (do dziś z czwórki pamiętam wersję "Midnight Purple Metallic"
). W Forzy tego nie zauważyłem.
OT robimy
.
OT robimy
Jeszcze nie sprawdzilem, dzisiaj dopiero bede w drugim miejscu zamieszkania gdzie mam playa i porzadny tv. Przejde go to sie wypowiem :–).
Na playa brakuje mi takich gier jak na przyklad Neverhood czy Grim Fandango. Przy tej ostatniej usmialem sie jak norka, zadna inna gra po niej mnie tak nie ubawila i do teraz chetnie do niej wracam. Jak nie wiecie co to za produkcja to zachecam do poszukiwan, niedawno widzialem ja w empiku choc w tym roku stuknal jej 15 roczek.
wyslano z Nokia 3210
Na playa brakuje mi takich gier jak na przyklad Neverhood czy Grim Fandango. Przy tej ostatniej usmialem sie jak norka, zadna inna gra po niej mnie tak nie ubawila i do teraz chetnie do niej wracam. Jak nie wiecie co to za produkcja to zachecam do poszukiwan, niedawno widzialem ja w empiku choc w tym roku stuknal jej 15 roczek.
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
call of duty 2 wielkie rozczarowanie
Pogram jeszcze z tydzien zobacze moze sie naucze grac i poprawia serwery bo jak narazie to wiecej restartow jak grania
Pogram jeszcze z tydzien zobacze moze sie naucze grac i poprawia serwery bo jak narazie to wiecej restartow jak grania
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):call of duty 2 wielkie rozczarowanie![]()
![]()
Nie wiem w co Ty grasz chłopie....CoD 2 to świetna gra, powiedziałbym klasyk i na PS3 nie wyszła
Call of Duty
Call of Duty United Offensive ( dodatek do pierwszej części )
Call of Duty 2
Call of Duty 3
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty World at War
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Black Ops
Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty Black Ops 2
-
Fasola
Spoko to teraz sie tak w kazdym temacie bedziemy lapac za slowka
??

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
Niewiem czy sobie zarty robicie czy wy tak powaznie
90% posiadaczy PS3 raczej wie ze kilka dni temu byla premiera CoD black ops 2
Ale widac chyba te 10% to spora czesc
90% posiadaczy PS3 raczej wie ze kilka dni temu byla premiera CoD black ops 2
Ale widac chyba te 10% to spora czesc
CoD Black Ops 2 a CoD 2 to dwie zupełnie inne gry, skoro mówisz o BO2 mów o BO2 a nie CoD2, proste
Akurat wersja BO2 na PS3 jest skopana, o czym treyarch wie i już wypuścili patcha a w drodze jest następny. Ja tam preferuję FPSy na PC, i taką też wersję zakupiłem, i jest jak najbardziej OK

Akurat wersja BO2 na PS3 jest skopana, o czym treyarch wie i już wypuścili patcha a w drodze jest następny. Ja tam preferuję FPSy na PC, i taką też wersję zakupiłem, i jest jak najbardziej OK
Mam takie same odczucia, chociaż w multi MW2 też grało mi się bardzo przyjemnie i do premiery pierwszego BO graliśmy cały czas 
Właśnie ograłem troszkę Heavy Rain jestem po etapie w elektrowni. Ta gra to jest dokładnie mój klimat. Zaraz jadę w delegacje i zasiąde do niej dopiero w czwartek. Ale już nie mogę się doczekać jak się skończy 
TYLKO ,ŻEBY NIKOMU NIE WPADŁO DO GŁOWY PISAĆ JAK SIĘ SKOŃCZY!!!
TYLKO ,ŻEBY NIKOMU NIE WPADŁO DO GŁOWY PISAĆ JAK SIĘ SKOŃCZY!!!
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):TYLKO ,ŻEBY NIKOMU NIE WPADŁO DO GŁOWY PISAĆ JAK SIĘ SKOŃCZY!!!
A skad mamy wiedziec, jak Ci sie skonczy? Mozliwych zakonczen jest chyba 7, wiec od Ciebie zalezy co zobaczysz przed napisami koncowymi.
Ja polecam jeszcze zagrać w poprzednią grę twórców HR, również z systemem QTE, dialogów, mini zręcznościówek, zagadek itp. W grze również dokonujemy wyborów. Historia równie wciągająca co w HR, aczkolwiek twórcy poszli trochę za bardzo z tematu okultyzmu do SF 
Gra może nie wyszła na PS3 ale jest na PS2 i na piecyki. Warto zagrać zanim się zabierzecie za HR.
https://www.youtube.com/watch?v=fAjhmJljObM
Gra może nie wyszła na PS3 ale jest na PS2 i na piecyki. Warto zagrać zanim się zabierzecie za HR.
https://www.youtube.com/watch?v=fAjhmJljObM
Fasola napisał(a):Wysyłam dzisiaj do Ciebie paczkę
Danke
Wczoraj chciałem pograć w GT5 i dość szybko się znudziłem. Przejechałem jeden wyścig