Jak można chcieć sankcjonować prawnie agrotuning? I jeszcze argumentować, że pierdzenie wydechem na pół dzielnicy jest takie super...
Mam nadzieję, że to prowokacja tylko, żeby zobaczyć ilu ludzi ma alternatywną inteligencję
www.mazdaspeed.pl
Marcin napisał(a):Te Wasze głośne wydechy i przygazówki po osiedlach chcecie legalizować?
![]()
Unikaty mi się znalazły...
Niebieskie diody w spryskiwacze od i marsz do przedszkola!
Kolejna perełka na forum![]()
A już się nudnawo robiło
EDIT:
I ta nazwaNARODOWE CENTRUM
Weźta przestańta.
Kaczka- to max co może z tego być
nemi napisał(a):O kurde, ależ to wymagało wysiłku umysłowego, żeby wymyślić te argumenty.
Jak można chcieć sankcjonować prawnie agrotuning? I jeszcze argumentować, że pierdzenie wydechem na pół dzielnicy jest takie super...
Tak jak wyżej powiedziałem, innych modyfikacji nie ma, tylko pierdzenie na pół dzielnicy ( tylko skąd tyle firm produkujących wydechy?) Myślenie nie boli... ale jak widać w Twoim przypadku tak.
Mam nadzieję, że to prowokacja tylko, żeby zobaczyć ilu ludzi ma alternatywną inteligencję. Ubawiłem się mimo wszystko
.
ereste83 napisał(a):OP chyba sobie jaja robi z wydechem i kompletnie się tym dyskredytuje. Instalacja niefabrycznego wydechu powinna natychmiast skutkować utratą dowodu. Mało rzeczy mnie tak wkurza jak antysocjalni debile z głośnym wydechem. To jest zwykłe chamstwo i NICZYM nieuzasadnione. Słychać potem takie auto kilometr jak wyje i szczególnie w nocy zakłóca spokój.
Wojtek napisał(a):Myślę, że całość może zniknąć w czeluściach kosza... jako zwykłe śmieci.![]()
Profil FB nie istnieje, a argumenty do![]()
Pozdrawiam
rotaryboy napisał(a):Profil nie istnieje? Trzeba mieć tylko trochę więcej umiejętności i przeczytać, iż jak link nie działa to wpisać ręcznie w wyszukiwarkę albo być zalogowanym. Bardzo trudne.
rotaryboy napisał(a):Reasumując, wypowiadacie się na tematy na które nie macie pojęcia. Waszymi jedynymi argumentami są znajomość modyfikacji wydechu, która ogranicza się do jego przedziurawienia xd BRAWoalbo do darcia mordy na 5 kilometrów. Nadto wypowiadają się o tym ludzie z takimi perełkami jak mazda 3, alfa, fiat i inne pospólstwa z naszych dróg, które jak tylko zobaczą jakąś odpicowaną furę to z zazdrości im się ciśnienie podnosi.
Praca w korpo i karta kredytowa to jest cały wasz majestat.
rotaryboy napisał(a):Praca w korpo i karta kredytowa to jest cały wasz majestat.
A i co do odwołania się od mandatów to od nowego roku będziecie sobie mogli o tym pomarzyć
rotaryboy napisał(a):Oczywiście, wszyscy macie rację, iż modyfikacja wydechu to tylko przygazówki i wydechy, które są słyszalne w całym województwie – innych nie ma.
Powodzenia w nowym roku, z nowymi przepisami wszystkim wam życzę.
Właśnie to pokazuje, jak wielu ludzi myśleć nie potrafi i robi wszystko to co wymyślą sobie Panowie z Wiejskiej z całym szacunkiem dla nich.
jak wyżej – brak logicznego myślenia, przecież modyfikacja wydechu to tylko debile, których słychać nie z kilometra ale z pięciu kilometrów.
Profil nie istnieje? Trzeba mieć tylko trochę więcej umiejętności i przeczytać, iż jak link nie działa to wpisać ręcznie w wyszukiwarkę albo być zalogowanym. Bardzo trudne.
Reasumując, wypowiadacie się na tematy na które nie macie pojęcia. Waszymi jedynymi argumentami są znajomość modyfikacji wydechu, która ogranicza się do jego przedziurawienia xd BRAWo albo do darcia mordy na 5 kilometrów. Nadto wypowiadają się o tym ludzie z takimi perełkami jak mazda 3, alfa, fiat i inne pospólstwa z naszych dróg, które jak tylko zobaczą jakąś odpicowaną furę to z zazdrości im się ciśnienie podnosi.
rotaryboy napisał(a):Nadto wypowiadają się o tym ludzie z takimi perełkami jak mazda 3, alfa, fiat i inne pospólstwa z naszych dróg, które jak tylko zobaczą jakąś odpicowaną furę to z zazdrości im się ciśnienie podnosi.
Wojtek napisał(a):Myślę, że całość może zniknąć w czeluściach kosza... jako zwykłe śmieci.
nemi napisał(a):Dajcie to do hyde parku, bo trochę nie przystoi w poważnym dziale
rotaryboy napisał(a):Oczywiście, wszyscy macie rację, iż modyfikacja wydechu to tylko przygazówki i wydechy, które są słyszalne w całym województwie – innych nie ma.
rotaryboy napisał(a):Nadto wypowiadają się o tym ludzie z takimi perełkami jak mazda 3, alfa, fiat i inne pospólstwa z naszych dróg, które jak tylko zobaczą jakąś odpicowaną furę to z zazdrości im się ciśnienie podnosi.
rotaryboy napisał(a):wypowiadacie się na tematy na które nie macie pojęcia
Krzemol1994 napisał(a):Ciśnienie to się podnosi Sebkom Twojego pokroju z E36 1.6 M-Pakiet i Civica Jajko 1.3 Vtec jak ta pospolita Alfa z V6 pod maską robi ich jak chce bez popitki
rotaryboy napisał(a): wypowiadają się o tym ludzie z takimi perełkami jak mazda 3, alfa, fiat i inne pospólstwa z naszych dróg, które jak tylko zobaczą jakąś odpicowaną furę to z zazdrości im się ciśnienie podnosi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości