Czateria...cd
Czasem mam wrażenie że ludzie sprzedający na allegro robią wielka łaskę i są oburzeni tym że ktoś chce coś od nich kupić. Jak bym czymś handlował to chciałbym wiedzieć wszystko o produkcie i udzielałbym szerokiej informacji żeby tylko klient kupił a nie ,,nie wiem nie pomogę "
loockas napisał(a):nemi napisał(a):Tak, wiem – ściana do remontu
Mam takich wiele. Przestałem już na to zwracać uwagę
jak kazdy rozsadny
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
2 dni temu na fejsie w dyskusji pisal:

można ale ja nie chciałem aż tak mocno ryzykować więc nitro nie używałem. co do mocy to nie wiem, nie twierdzę też że tam jest 450KM bo bym był debilem, ale więcej jak 600 tam nie ma

ej... ostatnio jechalem octavia II. Z przodu na miejscu pasazera bylo wygodnie. Zrobione jakies ~600km bez bolu kolan. Fotele raczej zwykle.
sq2jul napisał(a):ej... ostatnio jechalem octavia II. Z przodu na miejscu pasazera bylo wygodnie. Zrobione jakies ~600km bez bolu kolan. Fotele raczej zwykle.
no bo to auto jest wygodne. Nawet jak za plecami się wiezie pół IKEI. Kolejny raz mnie zaskoczyło ile i w jakich wymiarach może tam wleźć rzeczy.
Facet, wydając mi z magazynu kanapę, powiedział "do tego pan to wsadzi? powodzenia!". Szkoda, że nie widział jak odjeżdżałem
Szymon napisał(a):Facet, wydając mi z magazynu kanapę, powiedział "do tego pan to wsadzi? powodzenia!". Szkoda, że nie widział jak odjeżdżałem
Lata temu mój ziomek ładował dwa paletowe wózki IKEA zapełnione paczkami do Twingo
Wszystko przyjchało do domu! Wprawdzie na dwa razy i żona musiała jednego wózka pilnować jak pojechał z pierwszym transportem, ale pracownicy byli w szoku, hehe.