CO robi kontrola jakość to nie mam pojęcia, powinni to wyłapać i poprawić już w fabryce. Co było nie tak?
Czateria...cd
ojciec też wracał do salonu bo drzwi tylne lewe były źle spasowane, najlepsze jest to że wiedzieli o tym bo już to w paru egzemplarzach poprawiali
CO robi kontrola jakość to nie mam pojęcia, powinni to wyłapać i poprawić już w fabryce. Co było nie tak?
uszkodzony lakier na łączeniu błotnika z lampą i zderzakiem, za mocno skręcony zderzak z błotnikiem, nie spasowane błotniki przednie ze słupkami, odstają i to na prawd sporo – problem lifa, nie wyregulowane drzwi pasażera, nie domykają się, trzeb dość sporo siły przyłoży.....
Oczywiście info, auto takie do nas trafiło, przeszło kontrolę jakości.....rzeczoznawca wszystko opisał, było ciężko, bo sam wezwał szefa sprzedaży oraz osobę odpowiedzialną za naprawy gwarancyjne....Auto było opłacone, wiec odebraliśmy, w protokole notatki, auto wracać będzie na serwis w sumie szybko.
Oczywiście info, auto takie do nas trafiło, przeszło kontrolę jakości.....rzeczoznawca wszystko opisał, było ciężko, bo sam wezwał szefa sprzedaży oraz osobę odpowiedzialną za naprawy gwarancyjne....Auto było opłacone, wiec odebraliśmy, w protokole notatki, auto wracać będzie na serwis w sumie szybko.
..::Born To Rise Hell::..
Neonixos666 napisał(a):CO robi kontrola jakość to nie mam pojęcia, powinni to wyłapać i poprawić już w fabryce. Co było nie tak?
z taimi rzeczami nie robią nic – min 70% klientów nie zauważa większości problemów bo cieszy się z nowego autka ... jednym słowem opłaca się bo koszty pojedyńczych poprawek są mniesze niż wszystkich w fabryce – auto złożone ? ... to wio na handel
Tak jest jak kontrola jakości ugina się pod naporem zamówień. Może przez takie odbiory jak wasz salony sprzedaży same zaczną lepiej weryfikować auta przy ich odbiorze bo takie poprawki idą zaś na ich konto a nie kontroli jakości.JohnnyB napisał(a):uszkodzony lakier na łączeniu błotnika z lampą i zderzakiem, za mocno skręcony zderzak z błotnikiem, nie spasowane błotniki przednie ze słupkami, odstają i to na prawd sporo – problem lifa, nie wyregulowane drzwi pasażera, nie domykają się, trzeb dość sporo siły przyłoży.....
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
JohnnyB napisał(a):kurde jednak trzeba auta odbierać z rzeczoznawcą....
To jest naprawdę przerażające... Generalnie ludzie chodzą do salonu bo nie chcą/boją się używanego auta...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
I ta kierownica na zdjęciu jakoś krzywo jest
Ogólnie przykro że auto zanim wyjechało z salonu już zostało umówione na poprawki gwarancyjne, zawsze pozostaje niesmak bo nie tego nowy nabywca się spodziewał za takie pieniądze i po te marce.
Ogólnie przykro że auto zanim wyjechało z salonu już zostało umówione na poprawki gwarancyjne, zawsze pozostaje niesmak bo nie tego nowy nabywca się spodziewał za takie pieniądze i po te marce.
Mnie dzisiaj rozbawiła pewna sytuacja. Jestem z młodym na spacerze, jeździmy po okolicy wózkiem i.. podjeżdżamy do grupki bawiących się dzieci, wiek na jakieś 5-7 lat. W tym samym czasie, jakiś sąsiad tych dzieci, podjeżdża piękna czerwona alfa giulietta. Nagle jeden chłopiec mówi na głos: "ten samochód się cały czas psuje", drugi z chlopcow: "no cały czas się psuje". Różnorako to można odebrać, ale wyszło zabawnie 
Słuchają co rodzice mówią a wiadomo jaki jest stereotyp jakości alfy.
Bimbak napisał(a):Ale to chyba jedyny hatch którym bym chętnie jeździł ... oczywiście tylko z 1.75tbi
Ja bym pośmigał 4C z tym motorem.
loockas napisał(a):Cytryn i Gumiak wczoraj mnie rozbroili, a "POCPUD" rozwalił mi psychikę
Mnie najbardziej rozwalił kanał
https://www.facebook.com/CytrynGumiak/p ... =3&theater
Bimbak napisał(a):https://youtu.be/n2hJA78YuWw
hmmm, od kilku dni po kliknięciu w linka z youtuba otwiera się okno że przeglądarka nie obsługuje żadnego formatu wideo i szary ekran.
Co zrobić żeby działało?
Może to wina Flasha? Forum chyba wykorzystuje jeszcze ten plugin.
Chciałem skomentować aktualności klubowe postem o treści 'tldr" ale standardowo tapatalk pokazuje mi ze nie mam uprawnień
Chciałem skomentować aktualności klubowe postem o treści 'tldr" ale standardowo tapatalk pokazuje mi ze nie mam uprawnień
Pozdrawiam, Tomek