Czateria...cd
Bimbak napisał(a):Zawias to MAS MI30 od Ohlinsa ale robotę tak na prawdę zrobiły opony – Michelin Pilot Supersport. Zawias pomógł jedynie przenieść trakcję i to nadal jest drogowy setup, zresztą bardzo komfortowy na trasie.Norreca napisał(a):Bimbak, cos Ty tam za zawieszenie zrobil ? daj mi tu nazwe lub PW to sobie sprawdze... bo roznica w czasach to przepasc.
drogie to
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Wszystko jest względne. To zaledwie 2/3 średniego miesięcznego wynagrodzenia w Niemczech. Mój ojciec na swój pierwszy zestaw narzędzi musiał wydać równowartość 4 swoich wypłat. Poza tym lepiej dobrze wydać więcej, jak źle wydać mniej, więc wrzuciłem w google "best suspension mx5 nc" i kliknąłem kup teraz.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Jak najbardziej sie zgadzam jak wydać to kupic dobre jak nie najlepsze! Sie uzbiera i zakupi
narazie wydech....
to około średni miesięczny koszt utrzymania rodziny na porządnym poziomie
to około średni miesięczny koszt utrzymania rodziny na porządnym poziomie
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Nie moja wina, że polowanie na czarownice nadal w modzie. Było – minęło. Lepiej by się zastanowili jak tego w przyszłości uniknąć.
Najważniejsze że mi staty na youtubie podbijają :d
Subujcie, komentujcie i zalajkujcie ....
Najważniejsze że mi staty na youtubie podbijają :d

Pozdrawiam, Tomek
Ja tam bym z typem dobrze porozmawiał co nim kierowało, że się tam znalazł

eh.....wkroczyłem w 21 wiek.....wzmak się spalił, kupiłem amplituner Yamahy z wifi, bt, mogę nim sterować z telefonu, uruchomić odsłuch ze Spotify.....kurde czemu się wcześniej nie ogarnąłem i babrałem z kablami......
..::Born To Rise Hell::..
Bimbak napisał(a):Najważniejsze że mi staty na youtubie podbijają :d
Attention whore
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ja przez 10 lat miałem w cyfrowym polsacie, bylem bardzo zadowolony. Po przeprowadzce nie miałem możliwości zamontowanie anteny, tak to bym na pewno do dziś korzystał z ich usług.ravo napisał(a):Gdzie teraz najlepiej tv

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
A po co Ci tv?ravo napisał(a):Gdzie teraz najlepiej tv + interent ? mieszkam w mieście ale na pewno nie mogę liczyć na kablówki i światłowód orange
Załatw se interneta po światłowodzie i wystarczy
Jak masz w okolicy to polecam Moico, brak umowy terminowej, symetryczne łącza, najmniej 100 Mbit.