Czateria...cd
onyx napisał(a):Mało brakowało i też byś miał zrobioną plastykę waginy na masce
Masz na myśli nisko przelatującego pawia?
Dominator napisał(a): Chciałbym nadmienić, dla tych którzy nie widzieli. Owy mustang (nie wiem jaki silnik)dostał dziś baty od focusa st loockasa, może i przypadkiem ale jednak
E tam, zepsuł kolega start. Potem szło mu dużo lepiej i klepnał chyba 14,5. Ale miło mi było widzieć go we wstecznym lusterku
Bardziej mnie cieszy nikła różnica między mną, a Ravo. Wygrał o grubość lakieru mocniejszym i lżejszym autem
onyx napisał(a):oraz spore prawdopodobieństwo zakupu RS zamiast ST
No way... Jeżeli kiedyś pomyślę o zakupie RS, to będzie to zdecydowanie też Ford
loockas napisał(a):onyx napisał(a):oraz spore prawdopodobieństwo zakupu RS zamiast ST
No way... Jeżeli kiedyś pomyślę o zakupie RS, to będzie to zdecydowanie też FordW fordzie nikt nie wycina podłogi
ale zawsze w razie czego mogą dokręcić deskę sedesową
Bimbak napisał(a):Ja właśnie na kibel w domu wbiłem. Pozdro z zagłębia spierdolenia :d
Dobrze, że do chałupy dotarłeś jaśnie najbączniejszy
Opony jak opony dopiero jak ściągnąłem buty okazało się że są nie zawiązane!!! To wszystko tłumaczy
P.s
Powinni mi zabrać dzieci za powrót na twardych slickach w deszczu w 12 stopniach. Jak tylko widziałem kałuże puszczałem gaz i zaczynałem się modlić
P.s
Powinni mi zabrać dzieci za powrót na twardych slickach w deszczu w 12 stopniach. Jak tylko widziałem kałuże puszczałem gaz i zaczynałem się modlić
ravo napisał(a):P.s
Powinni Ci je zabrać już za to, że pozwoliłeś im spędzić dzień na tym zimnym lotnisku
sq2jul napisał(a):ej... zajebisice bylo
No... ja chcę następny.
Ej loockas zmien se w podpisie na prawidlowa pisownie slowa Anzyj 
Powiem Wam, że jestem pod wielkim wrażeniem tego Xedosa – takich świateł się już teraz nie robi, ale oprócz tych kilku centymetrów przodu samochód się nie zestarzał. I ten środek! Boskie auto. W życiu bym nie powiedział, że zostało zaprojektowane ponad 20 lat temu.