brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):jeśli sprzedam MCS'a to może kasę za niego przeznaczyć włąsnie na taki fun car ale bez brezentu.
Johny – niezły rozrzut masz, NC trochę się różni od F150
Pomysłowi na NC kibicuję
F150 to takie auto na codzien

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):jeśli sprzedam MCS'a to może kasę za niego przeznaczyć włąsnie na taki fun car ale bez brezentu.
Johny – niezły rozrzut masz, NC trochę się różni od F150
Pomysłowi na NC kibicuję
Xenocyd napisał(a):Prawda jest taka, że na tym forum każdy myślący o zmianie auta (już, lub w przyszłości) kończy z innym pojazdem niż rozważał na początku. W międzyczasie 5 razy zmieniał zdanie, budżet itd, a na końcu jeździ czymś, czego pod uwagę na początku nie brał...
A no. Poza tym zauważyłem że zawsze budżet jest z gumy. Jeszcze nigdy nie kupiłem auta w zakładanym pierwotnie budżecie...Xenocyd napisał(a):Prawda jest taka, że na tym forum każdy myślący o zmianie auta (już, lub w przyszłości) kończy z innym pojazdem niż rozważał na początku. W międzyczasie 5 razy zmieniał zdanie, budżet itd, a na końcu jeździ czymś, czego pod uwagę na początku nie brał...
JohnnyB napisał(a):to fun car
Bier Maćka pod pache i jazda!bullet napisał(a):kurde, a ja bym się ruszył
mnie tak xedosem starszy pan z siwymi włosaminemi napisał(a):Ja kupiłem trochę kiełbasy.
Jak Cię można poznać na zlocie? Mnie w miarę łatwo – będę golfem
Dalej Xedosem jeździsz? (Na tt nie widać)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości