Czateria...cd
moja żona używa świeżaków jako pomoce naukowe dla dzieciaków, są zachwycone, dziś zamierza w Lidlu kupić kilka "lidlaków" ale nie wiem czy jej się uda.....
..::Born To Rise Hell::..
Mnie bardziej dobijają czwartkowe promocje w lidlu. Stoi zgraja patoli pod drzwiami i czeka na te śrubokręty, czy torebki z promocji. Często przychodzę ok 11 po jakieś śniadanie i znowu kolejka, Janusze przyszli oddać śrubokręty, bo jednak im niepotrzebne
Chociaż "promocji" na oddawanie produktów spożywczych sprzed kilku miesięcy chyba nic nie przebije.

Chociaż "promocji" na oddawanie produktów spożywczych sprzed kilku miesięcy chyba nic nie przebije.
Dawny Tomasz tak by pewnie zrobił. Ale teraz już tylko na migi wyrywam.Xenocyd napisał(a):Bimbak napisał(a):Daj mi to za darmo ... mam horom curke
na taki tekst laski wyrywasz?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
i po urlopie...
Ale tyle bimbru co wyżłopałem w ostatnim tygodniu to chyba przez ostatnie 10 lat nie wypiłem
Ale był wyśmienity.
Przydałyby się ze dwa dni żeby odpocząć, masakrycznie jestem niewyspany (imprezy w nocy jak dzieci spały)
Ale tyle bimbru co wyżłopałem w ostatnim tygodniu to chyba przez ostatnie 10 lat nie wypiłem

Ale był wyśmienity.
Przydałyby się ze dwa dni żeby odpocząć, masakrycznie jestem niewyspany (imprezy w nocy jak dzieci spały)
Bimbak napisał(a):Bo ja jak kot tylko ćwiczę polowanie ale nie konsumuje zdobyczy.
Niczym wędkarz, który tylko całuje rybkę i puszcza wolno?
Xenocyd napisał(a):Anitka nie będzie miała być o co zła
Mało popularne imię wśród obecnych gimnazjalistek, co sugeruje, że jednak zdecydował się na 20+
Dokładnie. Ślub choćby jutro, ale najpierw muszę zagadać.loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Bo ja jak kot tylko ćwiczę polowanie ale nie konsumuje zdobyczy.
Niczym wędkarz, który tylko całuje rybkę i puszcza wolno?Xenocyd napisał(a):Anitka nie będzie miała być o co zła
Mało popularne imię wśród obecnych gimnazjalistek, co sugeruje, że jednak zdecydował się na 20+Tym razem będzie ślub?
Pozdrawiam, Tomek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
ravo napisał(a):Loockas mówili ci jak dbać o kierownice? Ciekawy jestem czy mogę swoją ponownie szczochrac papierem ściernym
Ale ty masz chyba włochatą z alcantary? Ja mam zwykła skórę + perforowaną więc dbanie jak każdy inny element ze skóry.
Alcantarę w Toledo na fotelach traktowałem na początku golarką, ale najlepszy efekt był właśnie po użyciu papieru ściernego