Volov już mi się znudziło i obstawiam że w przyszłym roku już go nie będzie
Czateria...cd
no to u mnie różnie, ale najszybsza zmiana po 8 miesiacach, najdłużej auto miałem 5 lat, średnio około 18-24 misiace
.
. Jak by kogoś interesowało przjecie leasingu, to pytać od przyszłego roku 
..::Born To Rise Hell::..
Kumpel też mnie przekonuje do pierdzenia w fotel jako pierwszy, a z racji działalności tak luźno sobie na razie auta pod kątem leasingu oglądam... Doszedłem do wniosku, że nikt mnie do segmentu E nie przyspawał i można spróbować czegoś innego, nówki tym razem a na coś wyżej jak kompakt mnie nie stać. Siedziałem w Megane GT ale to już za duży pieniądz i nie ma się co porywać. W granicach 80tys na razie przekonuje mnie najbardziej chyba Mazda3, w tych okolicach jest całkiem żwawe 2.0 165KM, a nie 1.2 130KM jak w Megane, mimo że ona chyba trochę bardziej wizualnie mi leży. Temat i tak za jakieś półtorej roku bo najpierw Alfę trzeba spłacić, chyba że jeszcze z trzy lata poczekam, uzbieram na wkład własny i faktycznie w coś pokroju Megane GT wsiądę. No i nowe to już te pięć lat minimum bym trzymał. Na razie to bardzo luźne przemyślenia 
Słuszna koncepcja. Zerknij na wyprzedaże albo roczne, dwulatki z przejeciem leasingu, albo po wypożyczeniach. Moje V40 było z ASO używane a poprzednim włąścicilem był AVIS. Auto miało 18 tyś przebiegu i kosztowało 40 tyś taniej niż nowe. Leasing niestety na gorszych warunkach niż nowe, ale można się rozejrzeć.
Szukam dla Teścia teraz jakiegoś Partnera, Berlingo....jak ktoś coś widział zna, tak do 4 lat maks i przebiegu 120 tyś to pisać.
Szukam dla Teścia teraz jakiegoś Partnera, Berlingo....jak ktoś coś widział zna, tak do 4 lat maks i przebiegu 120 tyś to pisać.
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):No jestem ciekawy coś tam wymodził.
Ps. Miejmy nadzieje, że jeden z kabli od sterownika napędów faktycznie był podłączony pod stycznik ręcznego, żeby je rozpinać bo właśnie go tam podłączyłem oceniając możliwości po długości kabla

Coś czuje, że zeszłoroczne rozwalenie silnika było niczym przy tym co się stanie w tym roku

Pedały! Pedały!
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Szymon napisał(a):kurde, ładna
Też mi się podoba... ta trójka w tle

uwaga, brejking njus!
Byłem w owadzie po drodze do pracy i widzę, że Gang Świeżaków 2 będzie
Do tego poza świeżakami będą też "juniory" cokolwiek by to nie miało być – szykujcie się na kolejki, burdy, starcia z policją – miesięcznica przy tym to pikuś 
Byłem w owadzie po drodze do pracy i widzę, że Gang Świeżaków 2 będzie