Czateria...cd
Bimbak napisał(a):Kurcze ode mnie dalej niż Ryki i w przeciwną stronę to już w połowie drogi do Holandii jestem hehehe
No jak prawie u każdego z nas... Wypad jak na Ukrainę
Przecież A2 nie pojadę. Jazda autostradą to jak zjechać sobie na ręcznym, na widok rozebranej laski w twoim łóżku. Szybko i sprawnie ale jednak coś robisz nie tak.loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Kurcze ode mnie dalej niż Ryki i w przeciwną stronę to już w połowie drogi do Holandii jestem hehehe
No jak prawie u każdego z nas... Wypad jak na UkrainęTy masz ciut dalej ale z racji A2 wychodzi szybciej.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Niech ktoś kto może wbija na Alleedrogo i zdobędzie numer telefonu do sprzedającego. Będę wdzięczny za podesłanie SMSem
http://allegro.pl/show_item.php?item=6934545159

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):zdobędzie numer telefonu do sprzedającego
poszedl esesman
Bimbak napisał(a):Przecież A2 nie pojadę. Jazda autostradą to jak zjechać sobie na ręcznym, na widok rozebranej laski w twoim łóżku. Szybko i sprawnie ale jednak coś robisz nie tak.
No to chce widzieć jak jadąc do tej Holandii omijasz autostrady
Dopisano 22 sie 2017 18:35:
brii napisał(a):Niech ktoś kto może wbija na Alleedrogo i zdobędzie numer telefonu do sprzedającego. Będę wdzięczny za podesłanie SMSem
Po zdjęciach wygląda super
Tam są jakieś zdjęcia?
Widzę tylko ze jeździ skręca swieci i hamuje. No ideał po prostu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Widzę tylko ze jeździ skręca swieci i hamuje. No ideał po prostu
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
TheMonster napisał(a):hamuje
Jest lepiej niż bardzo dobrze, sporo Multipli które przeglądałem "chamowało"
Problem w tym, że kolo ma na telefonie komunikat "Abonent nie przyjmuje połączeń przychodzących"

Trusted computing – Yes or No?
Widocznie żona kazała mu się pozbyć auta bo wstyd przed Grażynka i Wiesia 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
No nie mogę. W przypływie geniuszu chyba zamówiłem 2 staby na tył zamiast kpl. Przód/Tył, a żeby było smieszniej oba mają różny kształt choć posiadają tą samą średnicę, rozstaw i wygląda na to że te same punkty mocowania lol. Jest szansa że były 2 różne staby na tył do rx8? Bo na pewno były 2 różne typy gum i faktycznie oba mają inne gumy – różnią się wysokością.
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):No nie mogę. W przypływie geniuszu chyba zamówiłem 2 staby na tył zamiast kpl. Przód/Tył, a żeby było smieszniej oba mają różny kształt choć posiadają tą samą średnicę, rozstaw i wygląda na to że te same punkty mocowania lol. Jest szansa że były 2 różne staby na tył do rx8? Bo na pewno były 2 różne typy gum i faktycznie oba mają inne gumy – różnią się wysokością.
Widziałem dwa różne, chociaż nie wiem czy ktoś ich nie wygiął. Główna różnica, którą widziałem to większe zgięcie na środku.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ty masz tego z wysokimi czy z niskimi gumami?jacobs napisał(a):Bimbak napisał(a):No nie mogę. W przypływie geniuszu chyba zamówiłem 2 staby na tył zamiast kpl. Przód/Tył, a żeby było smieszniej oba mają różny kształt choć posiadają tą samą średnicę, rozstaw i wygląda na to że te same punkty mocowania lol. Jest szansa że były 2 różne staby na tył do rx8? Bo na pewno były 2 różne typy gum i faktycznie oba mają inne gumy – różnią się wysokością.
Widziałem dwa różne, chociaż nie wiem czy ktoś ich nie wygiął. Główna różnica, którą widziałem to większe zgięcie na środku.
Zakładam na razie że faktycznie oba są z rx8 ale coś mi się wydaje ze FD może mieć podobny bo jeden typ gumy dzieli z RX8
Pozdrawiam, Tomek
Z tymi tańszymi, czyli chyba niskimi. Z tego co pamiętam dostałem wysokie obejmy, ale kupiłem niskie gumy (u Rikiego były chyba 4 razy tańsze). Te niskie pasowały w oryginalne obejmy z mx'a.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Importer amerykańskiej marki w Wielkiej Brytanii startuje właśnie z ciekawą akcją mającą zachęcić Brytyjczyków do przesiadania się na nowsze, a co za tym idzie, bardziej ekologiczne, pojazdy. W zamian za zezłomowanie swojego dotychczasowego samochodu osobowego z silnikiem Diesla w wieku powyżej 8 lat klienci otrzymywać mają rabat w wysokości 4 tys. funtów, czyli – bagatela – blisko 19 tys. zł.
.. Wielka Brytania ma największą flotę pojazdów zasilanych olejem napędowym w Europie.
Czytaj więcej na http://motoryzacja.interia.pl/raporty/r ... gn=firefox
O kurczaki, czyli że dostałbym za Czerwoną więcej niż jest w PL rynkowo warta.
Problem w tym, że musiałbym jeździć Fordem

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05