Czateria...cd
Haha właśnie mieliśmy w robocie rozkmine o dylatacji czasu i szczególnej teorii względności i wychodzi na to że im szybciej zapierdalasz tym dłużej żyjesz.
Szach mat cioty drogowe.
Szach mat cioty drogowe.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
No nie wiem. Naczytawszy się i nasłuchwszy legend o awaryjności DMC skłonny byłbym uznać że taki poldek nas bezpieczeniej spowrotem do przyszłości zabierze.loockas napisał(a):Ten poldek to obraza dla DMC-12
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):No nie wiem. Naczytawszy się i nasłuchwszy legend o awaryjności DMC skłonny byłbym uznać że taki poldek nas bezpieczeniej spowrotem do przyszłości zabierze.loockas napisał(a):Ten poldek to obraza dla DMC-12
Można było polecieć do przyszłości i dowiedzieć się co się zepsuje

Dopisano 21 sie 2017 17:51:
Bimbak napisał(a):No nie wiem. Naczytawszy się i nasłuchwszy legend o awaryjności DMC skłonny byłbym uznać że taki poldek nas bezpieczeniej spowrotem do przyszłości zabierze.loockas napisał(a):Ten poldek to obraza dla DMC-12
Można było polecieć do przyszłości i dowiedzieć się co się zepsuje

Ehhh, ponad tydzień temu wysłałem do banku prośbę o korektę danych adresowych. Są trzy literówki w dwóch wyrazach
. Między innymi moja firma ma siedzibę w mieście WARSYAWA
. Napisałem im wersję prawidłową – poprawną nazwę ulicy i istniejące miasto, po czym dostałem odpowiedź:

Musiałem się trudzić i zrobić screeny, łącznie z przelewami do innego banku
W nawiązaniu do poniższej korespondencji uprzejmie informuję, że wskazane przez Pana dane teleadresowe są tożsame z danymi, które widnieją w systemie informatycznym Banku.
Musiałem się trudzić i zrobić screeny, łącznie z przelewami do innego banku

Xenocyd napisał(a):I teraz cała czateria czeka na rozwój wydarzeń z bankiem
Od wczoraj nawet kupy nie robiłem z tego powodu...
Xen, ja sobie dam spokój z Kredkami raczej. Dawniej bym się może wybrał, ale teraz nie wiem czy strawię cały koncert, na dodatek w towarzystwie śmietanki różnej maści gotów
Wiotki lej jesteś
Dzisiejsza młodież dawno już COF nie słucha, tam raczej weterani dla śmiechu się pojawią, skoro już grają w cenie kilku kebsów razem z Moonspellem. I żebyś później nie narzekał, że nikt z Tobą pić napojów wyskokowych nie chce
Dzisiejsza młodież dawno już COF nie słucha, tam raczej weterani dla śmiechu się pojawią, skoro już grają w cenie kilku kebsów razem z Moonspellem. I żebyś później nie narzekał, że nikt z Tobą pić napojów wyskokowych nie chce
Dla mnie black metal to tak na 3-4 kawałki pod rząd. Potem wymiękam. Zdecydowanie wolę badziewny trash.
Cena jest faktycznie dobra, przemyślę to jeszcze.
I tak bym nie pił, bo to jakiś środek tygodnia i blisko do domu
Cena jest faktycznie dobra, przemyślę to jeszcze.
Xenocyd napisał(a):I żebyś później nie narzekał, że nikt z Tobą pić napojów wyskokowych nie chce
I tak bym nie pił, bo to jakiś środek tygodnia i blisko do domu
loockas napisał(a):I tak bym nie pił, bo to jakiś środek tygodnia i blisko do domu
to się nazywa starość, strrach się bać co będzie Ci się działo na emeryturze
Taki na przykład Bimbak pije w tygodniu nawet blisko domu.
Bimbak napisał(a):Tak
Dni Śremu?
Xenocyd napisał(a):to się nazywa starość, strrach się bać co będzie Ci się działo na emeryturze
Pijąc w tygodniu mogę jej nie doczekać
A Ci pijący napoje wyskokowe czemu na zlot nie jadą?
loockas napisał(a):A Ci pijący napoje wyskokowe czemu na zlot nie jadą?
a po so jak multipli nie ma?
Z większością tych z którymi mógłbym tam się napić już piłem w tym roku lub pił będę, bez konieczności przejechania 900 km w dwie strony
loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Tak
Dni Śremu?![]()
Nie, to już było w tym roku.
Nawet nie wiem czy on koncertuje ale ciekaw jestem jakich ludzi na takich koncertach można poznać.
Pozdrawiam, Tomek
Miał w tym roku konkretną trasę, ale ani razu się nie zapałem na koncert 
Co do Multipli – są dwa egzemplarze w rozsądnych pieniądzach, ale oba diesle i oba dalej niż Ryki i to jeszcze w przeciwną stronę
Co do Multipli – są dwa egzemplarze w rozsądnych pieniądzach, ale oba diesle i oba dalej niż Ryki i to jeszcze w przeciwną stronę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.