loockas napisał(a):każdy seks kosztował mnie z 10-20 zł czyli taniej jak utrzymanie żony a nikt nie zrzedzi.
straszne, ale prawdziwe...
www.mazdaspeed.pl
Tajemny futbolowy spisek żydomasonów i futbolowych purystów – obok Howarda Webba i Lukasa Podolskiego należą do niego oczywiście Pedro Pauleta (strzelił naszym hat-trick 10.06.2002 – suma cyfr 11, czyli tyle, ilu jest piłkarzy na boisku) i Gary Lineker (także hat-trick na mundialu w Meksyku 11.06.1986, suma cyfr 32, czyli tyle, ile jest drużyn na Mistrzostwach Świata). Wielkim Smokiem Zakonu Pogromców Polaków jest oczywiście Leonidas – 3 bramki przeciwko naszym 5.06.1938, suma cyfr 32, czyli tyle samo, ile w przypadku Linkera. To nie może być zbieg okoliczności.
Blade napisał(a):– Chyba się zadławiła....
ŚwierQ napisał(a):Moja koleżanka ma działeczkę gdzieś w górach. Z racji,że jeżdżą tam tylko co któryś weekend działki pilnuje doberman. Obok sąsiedzi mają jakiegoś yorka czy coś podobnie małego- mieszkają niedaleko więc są częściej na działce. Pewnego pięknego weekendu, gdy rodzice mojej koleżanki byli na działce, ich "piesek" przynosi w pysku owego małego pieska sąsiadów. Cały ubrudzony w ziemi i oczywiście martwy... Nie wiedzieli co z tym zrobić- z sąsiadami mają dobry kontakt więc mała draka wyszła. Wpadli na genialny pomysł.... wyczyścili pieska i wsadzili go do budy. Pomyśleli,że jak przyjadą sąsiedzi to pomyślą,że biedaczek po prostu zdechł. Jak wymyślili tak zrobili. Wieczorem przyjechał sąsiad...podszedł do budy i patrzy zaskoczony..... woła ojca mojej koleżanki i mówi:
-popatrz!! 2 dni temu zdechł i zakopałem go w ogródku....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości