Czateria...cd
Bimbak napisał(a):Biały to pewnie po taksówce :d
albo jakaś flotówa

https://www.olx.pl/oferta/mazda-mx-5-20 ... o6qkk.html co tu jest warte 5tys ?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Za pół roku cena wzrośnie 10 krotnie no i oczywiście nie bita będzie od pierwszego właściciela 
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
7h na czaterii cisza :o koniec świata :o
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Nie spać zwiedzać :p
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
loockas napisał(a):Zarąbisty koncercik. Fajny support, Nocny nie zawiódł oczekiwań. Do tego ten leśny plener. Gardło mnie jeszcze boli
bożesztymój jaki to byl epicki koncert

nemi napisał(a):Kupiłeś sobie?
Tak, dziś odebrałem. Coś z nim trzeba robić po przywiezieniu?
Jeszcze nie dał rady się załatwić, nie wiem czy mu kuweta nie odpowiada, czy tak rzadko potrzebuje.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Coś z nim trzeba robić po przywiezieniu?
Kochać! I dokupić drugiego.
jacobs napisał(a):Jeszcze nie dał rady się załatwić, nie wiem czy mu kuweta nie odpowiada, czy tak rzadko potrzebuje.
Mój chodzi rzadko dosyć. Swobodnie 4 h w samochodzie i nie idzie od razu po podróży – niezbyt często go widuję w łazience, myślę, że ze 3 razy dziennie. I chyba lepiej kuwetę wyłożyć żwirkiem niż papierem
To ragdoll? Jakieś takie szpiczaste uszy ma, więc trochę mi to nie pasuje, a innych ras w zasadzie nie znam
Już zdecydowałeś, że będziesz z nim spał, czy na razie jeszcze myślisz, że nie będziesz?
Dopisano 20 sie 2017 23:07:
Mój tak wygląda:
nemi napisał(a):To ragdoll? Jakieś takie szpiczaste uszy ma, więc trochę mi to nie pasuje, a innych ras w zasadzie nie znam
Tak to ragdoll. Nie wiem czy jest jakiś idealny według jakichśtam klasyfikacji, mi nie zależało
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a): Generalnie jest z hodowli, ale raczej z tańszej.
Hehe, ja się tak zrobiłem w konia – kiedyś Xen pisał, żeby brać z hodowli z rodowodem. No i tak wziąłem. A potem się okazało, że temat trzeba bardziej zgłębić
Sam rodowód mam w pupie, zwierzak mi się w miarę zgadza (chociaż mój nie cierpi dzieci), ale obawiam się, że ludzie, od których kupiłem nadmiernie te koty rozmnażają (w sensie jedna kotka rodzi za często) i to trochę gryzie moje sumienie. Myślałem wcześniej, że rodowód, to rodowód i już, a to wcale tak nie jest...