Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Znalazłem chwilę i wymieniłem kapcie na zimowe co by sie pozniej z ręką w nocniku nie obudzić jak sypnie 
-
Szalotka
ja dzis zrobilem prawie jedna lampe z mojego projektu do bj
i tez zmienilem opony i odrazu mi olej zmienili 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
wczoraj umyłem graciocha i wyglinkowałem,do tego przeleciałem HDC na maszynie,
dziś na maskę poszedł zymol atlantique a na resztę titanium. na uszczelki jakiś autoland
jutro jeszcze jedna warstwa wosku
dziś na maskę poszedł zymol atlantique a na resztę titanium. na uszczelki jakiś autoland
jutro jeszcze jedna warstwa wosku
dziś wymieniłem żarówki na super Xenon blue vison exstra power z reala 
W nocy z czwartku na piątek przymusowa wymiana filtra paliwa, czyszczenie zbiornika, sitka przy zbiorniku i spuszczenie Bleh oleju (okazało się) opałowego. W sobotę małe sprzątanko, dziś zakup fantów pod przeciwmgielne(manetka i wkłady). W sobotę instalazioni będzie.
- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku
a skad sie skaplesGrzeggorz napisał(a):i spuszczenie Bleh oleju (okazało się) opałowego
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Założyłem uszyty mieszak na lewarek ręcznego 

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Odebrałem auto z serwisu po naprawie blacharskiej i by było cacy, ale się okazało że tylnych świateł brakuje....gdzieś coś panowie musieli popsuć
– jutro zajrzę.
prezes83 napisał(a):Odebrałem auto z serwisu po naprawie blacharskiej i by było cacy, ale się okazało że tylnych świateł brakuje....gdzieś coś panowie musieli popsuć– jutro zajrzę.
Spotkało się dwóch inżynierów... automatyk i energetyk... i tak patrzyli, że nie dojrzeli przepalonych żarówek

Już wszystko pięknie, gra i buczy
zaczek111 napisał(a):Kupiłem i założyłem "ubranko" na akumulator dla Madzi niech i mu w zimie będzie ciepło
Możesz dać namiary na to "ubranko"?
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11