Czateria...cd
PeKa napisał(a):Skąd wynika różnica 150 miedzy tym samym sprzęgłem LUKa z allegro a z IC?
40% zniżki sprzedawcy w Carsie.....
Ja nie kupuje na allegro, bo kupuje w carsie na żniżki kolegów z serwisów, przeważnie mam to samo, a sprzęt odbieram po drodze z pracy, nie płacę za wysyłkę.
..::Born To Rise Hell::..
Aaaaaaaaa ziew....
Jaka masakra pogodowa...
Ja dzisiaj byłem w żłobku po wniosek i chyba coś z tego wyjdzie.
W zeszłym roku młody trafi na tzw. listę rezerwową i z tego co się dowiedziałem w tym roku na bank się dostanie.
Oby...
A z wnioskiem o 500 na razie się wstrzymałem bo złożę chyba o 2 x 500
Tylko muszę z kimś kumatym pogadać żeby wziąć pod uwagę rok 2015 do dochodów.
Jaka masakra pogodowa...
Ja dzisiaj byłem w żłobku po wniosek i chyba coś z tego wyjdzie.
W zeszłym roku młody trafi na tzw. listę rezerwową i z tego co się dowiedziałem w tym roku na bank się dostanie.
Oby...
A z wnioskiem o 500 na razie się wstrzymałem bo złożę chyba o 2 x 500
Tylko muszę z kimś kumatym pogadać żeby wziąć pod uwagę rok 2015 do dochodów.
Xenocyd napisał(a):No i gratki!
No to gratki, o 16:00 lecę polatać bokami po mokrym
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
U nas właśnie suchego zabrakło – ponoć całe suche do Wrocławia wywieźli 
Mokre cały czas dopompowują z góry
Mokre cały czas dopompowują z góry
Trusted computing – Yes or No?
Opnki letnie w minaku
, niestety znalazłem pod lampą tylną kilkanascie burchli......na pewno już są tam dziury...będzie spawane i szpachlowane niestety.....
..::Born To Rise Hell::..
Całą zimę mnie owiewało ze wszystkich stron, spocony po noszeniu skrzynek itp. nic mnie nie brało. Niewinny spacer w drugi dzień świąt i katar z zawalonym gardłem 
Przecież tydzień temu wstawiałem jak Mazda wygląda. Fakt, że od tego czasu przejechała jakieś 750 z czego część w deszczu z prędkościami autostradowymi i wygląda już tak sobie, ale na Forda kompletnie nie mam siły. Jeszcze trochę wytrzyma 
Oglądałem Lalkę i V50, akurat przypadkiem
był ze mną znajomy taksówkarz który jeździ L2 1.9 dci i kazał brać renie. Wizualnie jest w dużo lepszym stanie niż volvo ale jest to auto sprowadzone, na pewno trzeba by prześwietlić stopień zużycia podstawowych podzespołów, zarejestrować zagazować i jeździć. Co do Volvo to mimo 90tys rzekomego przebiegu fotele dość zniszczone, auto podrapane z każdej strony. W tygodniu pójdę się przejechać jednym i drugim, dziś byłem na rowerze więc jakiekolwiek jazdy odpadają. Wogóle tak sporo aut w ciekawych cenach, jakaś powódź większa była czy co?
Stała pod ścianą prężąc kakao
loockas napisał(a):ładna pogoda. Może być w końcu auta umył...
Ja rzadko myję bo za dużo rdzy i płatów lakieru zostaje na myjni

No ja zauważyłem, że muszę się zająć znowu klapą bagażnika w Ibizie. Standardowo pod szybą jest ruda. Wychodzi na to, ze raz na 2 lata muszę robić zaprawki. Na szczęście to jedyny korodujący element nadwozia.. Za to czeka mnie uszczelnienie miski olejowej i wymiana przewodu od wspomagania, bo zaraz z niego nic nie zostanie