nemi napisał(a):Zaciągnął się sproszkowaną rdzą? Buchnęła z nawiewów?
I wykazało
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Zaciągnął się sproszkowaną rdzą? Buchnęła z nawiewów?
Bimbak napisał(a):Daj mnie teżloockas napisał(a):Nie jest zintegrowany i to jest fajne, bo każdy klocek kupujesz osobno. Panel kosztuje ok 200 dolców, a inwerter 90...Na maila ci zaraz forwardne cennik, tak są poszczególne elementy wyliczone.
Nie wiem jak sie to nazywa więc postaram się to nazwać tak żebyś zrozumiał. Posmaruj styk trzpienia wciskajacego dźwignię sprzęgła z dźwignią. Ten trzpień to to co się rusza jak wciskasz sprzęgło.bullet napisał(a):Coś mi piszczy w NA. Dzwięk znika po dotknięciu sprzęgła.
Nie ma znaczenia czy jest na biegu czy nie oraz czy jadę czy stoję.
Pojawia się kilka-kilkanaście sekund od puszczenia sprzęgła.
Nawet podobny do piszczenia paska klinowego.
Gdzie zacząć szukać ?
ravo napisał(a):bimb ty byles kandydat czy forumowicz? czt klubowicz
Bimbak napisał(a):Forumniak
Wydaje mi sie ze dojdziesz spod maski ale mx5 ma mocno cofnieta skrzynię ... wiec możliwe ze spod auta trzeba bedzie działać. Na pewno nie z kabiny.bullet napisał(a):Bimbak napisał(a):trzpień to to co się rusza jak wciskasz sprzęgło
czyli da sie dostać z wewnątrz kabiny ?
czy już od spodu ?
loockas napisał(a):Przejechałem się dzisiaj Hyundaiem Ioniq. Ten napęd po prostu miażdży Toyotę. W końcu to jedzie, gdy Toyota tylko hałasowała.
loockas napisał(a):Za wersję wyższą niż standard wyszło nam z jakimś tam rabatem 106kzł :/ Za to już można wyjechać fajnym segmentem D...
stachan napisał(a):Radośnie chciałbym zakomunikować, że 19 września rozpoczynam kurs prawa jazdy kategorii D![]()
Gdy szczęśliwie zdam egzamin, to będę mógł poprowadzić między innymi taki wóz:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości