Co jecie dziś na obiad ?
Mam pytanie.
Czy ten opis przyrządzania jest dla Was czytelnl za pierwszym razem ?
http://dobre-przepisy.pl/mloda-kapusta- ... zkiem.html
Ja jakoś nie mogę tego sklecić.
Oczywiście będzie na obiadek.
Ostatnio edytowano 1 cze 2012, 15:17 przez tomek-waw, łącznie edytowano 1 raz
tomek-waw napisał(a):Mam pytanie.
czytelny jak najbardziej.
ale na pewno lepiej sie czyta jak sie to skopiuje i porobi przerwy między poszczególnymi etapami
u mnie misz masz
makaron z 2 zupek chińskich z przyprawami, drobno krojone i usmażone filety z kurczaka w przyprawie kebab-gyros i papryce, pokrojone i usmażone 2 papryki z brokułami.
pożywna pychotka
kinki napisał(a):i tak cukierek przez ile dni
jak najdłużej
Wczoraj Kurczak po kantońsku – porcja dla dwojga. Obsługa miała ubaw gdy jadłem sam a koleżanka siedziała naprzeciwko i dopingowała.
Dziś kotlet z piersi, puree, sałatka z ogórków kiszonych oraz kompot-odkryłem kolejny bar mleczny w Grudziądzu z miłą obsługą
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Dzisiaj na szybkości:

Myślałem, że to jakaś japońska. Dopiero w domu patrze na opakowanie, faktycznie napisy nie polskie, tylko naklejka jak na browarach zagranicznych. Ale patrzę niżej: Produced in Poland, Warszawa ul. Sobieskiego 104. Niech ich ch**! I niby kosztowała 3,09pln a smakuje identycznie jak zupka z Biedronki za 0,70pln
OSZUKALI MNIE!

Myślałem, że to jakaś japońska. Dopiero w domu patrze na opakowanie, faktycznie napisy nie polskie, tylko naklejka jak na browarach zagranicznych. Ale patrzę niżej: Produced in Poland, Warszawa ul. Sobieskiego 104. Niech ich ch**! I niby kosztowała 3,09pln a smakuje identycznie jak zupka z Biedronki za 0,70pln
OSZUKALI MNIE!
Seraf, zaciekawiłeś mnie tą sałatką. Poproszę o szczegóły 
Ja przed chwilą szybkie pulpeciki w sosie pomidorowym ze słoiczka.
A żeby było urozmaicenie, są jeszcze gołąbki i fasolka – i wszystko po 2,62zł za słoik (promocja w Makro).
Smak całkiem przyzwoity, a przynajmniej można zjeść gorący posiłek w ciągu dnia.
A mikrofala z grilem w robocie to cudowny pomysł. Najlepiej "zainwestowane" 230zł w tym roku
Ja przed chwilą szybkie pulpeciki w sosie pomidorowym ze słoiczka.
A żeby było urozmaicenie, są jeszcze gołąbki i fasolka – i wszystko po 2,62zł za słoik (promocja w Makro).
Smak całkiem przyzwoity, a przynajmniej można zjeść gorący posiłek w ciągu dnia.
A mikrofala z grilem w robocie to cudowny pomysł. Najlepiej "zainwestowane" 230zł w tym roku

Grzyby napisał(a):Seraf, zaciekawiłeś mnie tą sałatką. Poproszę o szczegóły
Składniki wszystkie wymieniłem i nie ma tu żadnej wielkiej filozofii. Wszystko sobie mieszasz do smaku.
Ziemniaki kroisz w plasterki i smażysz jak frytki. Z uwagi na to, że dodaję zioła i przyprawy do sałatki to nie solę już tych krążków ziemniaczanych
No dobra, namówiłeś mnie 
W weekend spróbuję. Przyznaję – wygląda smakowicie, a i składniki też to zapowiadają
W weekend spróbuję. Przyznaję – wygląda smakowicie, a i składniki też to zapowiadają
Grzyby napisał(a):A żeby było urozmaicenie, są jeszcze gołąbki i fasolka – i wszystko po 2,62zł za słoik (promocja w Makro).
raz na jakiś czas można zjeść taki słoik ale na dłuższą metę karmić się tymi badziewnymi pseudo obiadkami to masakra.
ja sobie zrobiłem opiekane talarki ziemniaczane